ManşetlerTeknoloji

Huawei MateBook D16 2024, üstün özellikleriyle Türkiye’de ön satışta

huawei matebook d16 2024

Huawei, MateBook serisinin yeni üyesi MateBook D16 2024‘ü, yüksek derecede işlevsellik ve zarif bir tasarım vaat ederek Huawei Online Mağaza’da ön satışa sundu. 13. Nesil Intel Core i5 işlemcisi ve 56 Wh pil ömrüyle geliştirilen bu cihaz, hem iş hem de eğitim alanları için ideal çözümler sunmak üzere tasarlandı. Önceki modellere oranla daha hafif bir yapıya kavuşan yeni MateBook D16, taşıma kolaylığı ve performansı bir arada sunuyor.

MateBook D16 2024’ün 16 inçlik geniş ekranı, ince çerçeveleri ve yüksek ekran-gövde oranı sayesinde, çoklu görevler için tam bir verimlilik merkezi haline geliyor. Sadece 1,68 kilogram ağırlığında ve 17 milimetre kalınlığında olan cihaz, Uzay Grisi rengiyle şıklığını pekiştiriyor. MateBook serisinin bu yeni üyesi, kullanıcılara maksimum konfor ve optimize edilmiş bir deneyim sunmak için tasarlanmış durumda.

Huawei MateBook D16 2024’te Wi-Fi sertifikasyonu ile dünya çapında bağlantı gücü

Huawei, MateBook D16 2024’ü, yüksek performans beklentisini karşılamak için 12. Nesil Intel Core i5 işlemci ile güncelledi. Bu işlemci ile donatılmış olan cihaz, programlamadan grafik tasarıma, video düzenlemeden diğer ağır çoklu görevlere kadar her tür çalışmayı hızla yerine getirme kapasitesine sahip. Özellikle yaratıcı profesyoneller ve teknoloji meraklıları için kritik önem taşıyan pil performansı konusunda da MateBook D16, 56 Wh’lık geniş kapasiteli pili ile öne çıkıyor. Bu da, mobil kullanıcıların gün boyu süren işlerini kesintisiz bir şekilde sürdürmeleri anlamına geliyor.

SGS 5 Yıldızlı Wi-Fi Sinyal Yeteneği Sertifikasyonuna sahip olan ve böylece dünyanın ilkleri arasına giren MateBook D16 2024, mükemmel bağlantı hız test sonuçlarıyla kullanıcı deneyimini üst bir seviyeye taşıyor. Huawei Metaline anten sistemi sayesinde, 270 metreye kadar ultra uzun mesafeli Wi-Fi bağlantısı mümkün hale geliyor ve bu da özellikle geniş ve yoğun ağ gereksinimlerinde kullanıcıları rahatlatıyor.

MateBook D16 2024 modeli, 16 GB RAM ve 1 TB SSD seçeneğiyle Huawei Online Mağaza üzerinden 23.999 Türk Lirası ön satış fiyatı ile tüketiciyle buluşuyor. Bunun yanı sıra, 3 aya kadar vade farksız taksit imkanları ve 999 TL değerindeki Bluetooth mouse hediyesi gibi çekici teklifler de sunuluyor.

Kullanıcı deneyimini daha da ileri taşıyan cihaz, “Performans Modu” ve “Süper Turbo” özellikleri ile de güçlendirebiliyor. Bu özellikler, yüksek gereksinime sahip kullanıcıların bilgisayarlarından maksimum verimi almasını sağlayarak, MateBook D16 2024’ü çok yönlü bir çalışma istasyonuna dönüştürüyor. Huawei’nin bu son teknoloji dizüstü bilgisayarı, performans ve taşınabilirlik arasında kusursuz bir denge kurarak, kullanıcıların beklentilerini karşılamaya hazır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER