Fırsatlar

13. Nesil Intel Core i9 işlemcili Huawei MateBook 16s Amazon’da indirimde

huawei matebook 16s 2023

Huawei’nin 2023 sonbaharında Türkiye’de satışa sunduğu yüksek performanslı ve büyük ekranlı dizüstü bilgisayar Huawei MateBook 16s, Amazon.com.tr’de 38.999 TL gibi avantajlı bir fiyattan satılıyor.

Huawei MateBook 16s 2023 özellikleri

Huawei MateBook 16s 2023, yaratıcılığınızı yeni zirvelere taşıyacak bir teknoloji harikasıdır. Ultra dar çerçeve kenarları ve %90 ekran gövde oranı ile donatılmış geniş 16 inç cam ekranı, yaratıcılık için geniş ve verimli bir çalışma alanı sunuyor. 3:2 en boy oranı, formların daha uzun perspektiflerle ve daha etkin bir şekilde işlenmesini sağlıyor. Ayrıca, 10 noktalı çoklu dokunma desteği ile ayrıntıları yakınlaştırma ve resimleri kaydırma gibi işlemleri kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Bu cihazın şık tasarımı, sofistike CNC ve kumlama teknolojisi kullanılarak oluşturulmuş pürüzsüz mat kaplama ile tamamlanmış. Uzay Grisi tonu, güç ve zarafeti bir arada sunarken, 17.8 mm kalınlığındaki gövdesi tek elle kolayca açılıp kapanabilir bir yapıya sahiptir. Huawei MateBook 16s 2023, estetik ve ergonomiyi mükemmel bir şekilde birleştiriyor.

Performans açısından, 13. Nesil Core i9 işlemci ile donatılmış ve Performans Modu’nda 60 W’a kadar termal tasarım gücü sunuyor. P-Core ve E-Core’un yepyeni hibrit yapısı, çoklu görev verimliliğinde büyük bir sıçrama yapmanızı sağlıyor. Intel Evo tarafından onaylanan bu cihaz, güçlü, şık ve üstün kaliteli yapısıyla dikkat çekiyor.

Yeni MateBook 16s, donanım, sistem ve senaryoların optimum birleşimi sayesinde akıllı performans planlaması ile yüksek performans sunuyor. İyileştirilmiş senaryo yük tanımlaması, 1GB Power Point dosyalarını %17 daha hızlı açmanıza olanak tanıyor ve uygulamaları hızlıca başlatıyor.

Soğutma sistemi, oyun sınıfı için ideal olan Shark Fin Fan Sistemi ile yeni bir seviyeye yükseltilmiş. S şeklindeki 79 ultra ince Shark Fin kanadından oluşan büyük ikili fanlar, taban havalandırmasını mükemmel bir soğutucuya dönüştürüyor. İki ekstra geniş boru aracılığıyla ısıyı dağıtarak cihazın sessizce ama etkili bir şekilde soğutulmasını sağlıyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER