Teknoloji

Katlanabilir ekranlı Huawei Mate Xs 2’nin tanıtım tarihi belli oldu

huawei mate xs 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei Mate Xs 2 adını taşıyan yeni katlanabilir ekranlı telefonunun tanıtım tarihini açıkladı. Çin’in popüler sosyal medya platformu Weibo’da yapılan paylaşımda, telefonun 28 Nisan’da tanıtılacağı belirtildi.

Etkinlik Türkiye saatiyle 14:00’da başlayacak. Huawei’nin yeni katlanabilir ekranlı telefonunda geliştirilmiş bir menteşe mekanizmasına yer verebileceği belirtiliyor. Huawei’nin pil ömrünü uzatması ve katlanabilir ekranlı telefonu daha göz alıcı bir ürün hâline dönüştürmesi beklentiler arasında yer alıyor.

MyFixGuide sitesi, kayıtlarda PAL-AL00 model numarasıyla boy gösteren 4G destekli Huawei telefonunun yeni Xs 2 olabileceğini belirtiyor. Söz konusu kayıtlara göre, telefon Kirin 9000 işlemciye sahip olacak ve kutusundan Harmony OS işletim sistemiyle çıkacak.

huawei mate xs 2Huawei Mate Xs’in çıkışının üzerinden neredeyse iki yıl geçmiş durumda. Aradan geçen zamanda Huawei’nin katlanabilir ekranlı telefonda ne gibi ilerlemeler kaydettiği merak ediliyor.

Huawei Mate Xs 2 hakkında bilinenler şu an için oldukça sınırlı. Tüm detayları öğrenmek için önümüzdeki haftaya kadar sabretmek gerekiyor. Hâlihazırda katlanabilir ekranlı akıllı telefonun Çin dışında piyasaya çıkıp çıkmayacağının belirsiz olduğunu hatırlatmakta fayda var.

İLGİLİ HABERLER