FırsatlarManşetler

Huawei FreeBuds serisi kulaklıklarda Online Mağaza fırsatları

huawei freebuds
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei, 1 Temmuz – 15 Ağustos arasında Online Mağaza’da sürecek yaz kampanyası dahilinde FreeBuds ürünlerinde dikkat çekici fırsatlar sunuyor. Söz konusu kampanyada Huawei’nin gelişmiş ses ürünlerinden FreeBuds 4, Pro, 4i, 3 kulaklıkları ile birlikte, profesyonel ses çözümlerinden FreeBuds Studio da indirim fırsatları ve hediyeleri ile birlikte tüketiciler ile buluşuyor.

Huawei FreeBuds 4

Huawei’nin en yeni ve en gelişmiş özelliklere sahip açık tasarım tam kablosuz kulaklığı olan Huawei Freebuds 4, ilk kez açık kulaklıklarda Uyarlanabilir Kulak Eşleştirme (AEM) teknolojisine sahip. Kullanıcıların kulak şeklini ve kullanım durumunu otomatik olarak algılayan Huawei FreeBuds 4, her kullanıcı için optimum gürültü engelleme kurulumunu akıllı bir şekilde belirler. En konforlu gürültü giderme deneyimini sağlayan ürün, kullanıcıların kullanım durumu ne olursa olsun tutarlı ve yüksek çözünürlüklü ses kalitesine sahip olmalarını sağlıyor.

Yeni 4 modeli, yükseltilmiş gürültü engelleme performansı sağlamak için çift mikrofonlu gürültü engelleme teknolojisine sahip. Mikrofonların ortam gürültüsünü çok daha yüksek doğrulukla almasını ve endüstri lideri seviyelere ulaşmasını sağlayan çift mikrofonlu gürültü engelleme teknolojisini kullanan ürün, endüstrinin ilk açık-fit kulak içi setini barındırıyor.

FreeBuds 4, 1.399 TL fiyatla Huawei Online Mağaza’da satışta. Vade farksız 4 taksitle ödeme fırsatıyla sunulan bu gelişmiş kulaklığı satın alan tüketiciler, siteye ürün hakkındaki yorumlarını bıraktıklarında Huawei CP31 araç şarj aleti de kazanıyorlar.

huawei freebuds 4 satın alHuawei FreeBuds 4
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Huawei FreeBuds Pro

Huawei en gelişmiş tam kablosuz kulaklıklarından olan Huawei FreeBuds Pro, akıllı dinamik gürültü engellemeyi destekleyen dünyanın ilk gerçek kablosuz stereo (TWS) kulaklığı. Donanım ve yazılımla entegre bir çözüme sahip olan yeni TWS kulaklıklar, optimum gürültü önleme performansı sunmak için kullanıcının yakın çevresine göre ortam gürültüsünün türünü akıllıca tanımlıyor ve üç profil (Genel, Rahat ve Üstün) arasında geçiş yapıyor. Farkındalık Modu ve Ses Modu, kullanıcıların yoldan geçerken veya sohbet ederken dış dünyayı duymalarına yardımcı olmak için çift mikrofonu kullanıyor.

Pro, 40 dB’lik sektör lideri gürültü giderme oranıyla bir Huawei ses ürününde şimdiye kadarki en iyi gürültü engelleme performansını sunuyor. Aktif gürültü giderme etkinleştirildiğinde kulaklıkların pili 4,5 saate kadar dayanıyor. Gürültü giderme etkinleştirilmediğinde pil, ürünle verilen şarj kutusu ile şarj edilmesine gerek kalmadan 7 saat boyunca dayanıyor.

1.499 TL satış fiyatının yanında CM510 Mini Hoparlör de hediye edilen FreeBuds Pro’nun da ayrıca vade farksız 4 taksitte ödeme avantajı bulunuyor.

Huawei FreeBuds Pro
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Huawei FreeBuds 4i

Huawei’nin aktif gürültü engelleme teknolojisini herkesin kullanımına sunan kulaklığı Huawei FreeBuds 4i, gürültüyü aktif olarak ortadan kaldırabilen tersine çevrilmiş 22dB gücünde akustik ses dalgaları oluşturmak için yerleşik akustik bileşenler ve algoritmalar kullanıyor. Bunun da ötesinde, doğru ses alımı için iki mikrofon ve hüzmeleme teknolojisi de kulaklığa eşlik ediyor. Ayrıca, rüzgar gürültüsünü engellemek için etkili bir şekilde çalışan benzersiz rüzgar önleyici tasarıya sahip. Huawei’nin yapay zeka teknolojisinden yararlanan Huawei FreeBuds 4i, arka plan seslerinden insan sesini bile ayırt edebiliyor. 4i, klima uğultu sesleri, bilgisayar fanı gürültüsü, tren gürültüsü ve alışveriş merkezindeki kalabalık gibi en yaygın kullanıcı senaryolarına aktif olarak adapte olabilmesi için çeşitli ANC modları sağlıyor.

Huawei FreeBuds 4i İncelemesi

749 TL fiyat etiketine sahip 4i’yi alanlar, aynı zamanda 1’er TL fark daha ödeyerek kulaklık taşıma kılıfı ve Kablosuz Tripod Selfie Stick Pro sahibi de oluyorlar. Alışverişten sonra Online Mağaza’ya yorumlarını bırakan kullanıcılar ayrıca Huawei CP31 araç şarj aleti de kazanıyorlar.

huawei freebuds 4i satın alHuawei FreeBuds 4i
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Huawei FreeBuds 3

Huawei’nin açık tasarımlı bir başka tam kablosuz kulaklığı olan Huawei FreeBuds 3, hem çağrı gürültüsünü azaltma hem de gerçek zamanlı aktif gürültü azaltma özelliğini destekleyen ilk Open-fit TWS kulakiçi kulaklık. Kulak kanalının simülasyonuna dayanarak, gürültü azaltma sinyalinin çıkış frekansı ve yoğunluğu, farklı kulak kanalı şekilleri için ayarlanarak aktif gürültü azaltma etkisi elde edilir. ANC işlevini açmak / kapatmak için sol kulakiçine hafifçe vurularak, kalabalık metroda veya gürültülü bir restoranda bile kristal netliğinde müziğin keyfi çıkartılabilir. FreeBuds 3, siyah, beyaz ve kırmızı renk seçenekleri ve 1.099TL tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatıyla kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Tüketiciler ayrıca vade farksız 4 taksitle ödeme imkanından da faydalanabiliyor.

huawei freebuds 3Huawei FreeBuds 3
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Huawei FreeBuds Studio

Huawei’nin profesyonel ses çözümlerinden, tam boyuttaki kulaklığı Huawei FreeBuds Studio, dahili IMU sensörü ve mikrofon sisteminden oluşan dinamik bir gürültü algılama sistemi ile ANC kontrol sistemine sahip. Dinamik algılama sistemi, kulaklıkların ortam seslerini doğru bir şekilde tanımlamasına izin verirken, ANC kontrol sistemi etrafındaki sesleri belirlemek için birden fazla mikrofon kullanıyor ve böylece üç mod arasında akıllıca geçiş yapıyor: Ultra Mod, Genel Mod ve Rahat Mod.

Örneğin, çok gürültülü bir uçakta veya trende olduğunuzda, kulaklıklar otomatik olarak Ultra Moda geçiyor. Restoranlar ve kafeler gibi yerlerde Genel Modda çalışıyor. Aynı şekilde, kütüphane veya ofis gibi sessiz yerlerde, daha doğal ve rahat gürültü önleme efektleri için Rahat Moduna uyum sağlıyor.

Huawei FreeBuds Studio İncelemesi

Studio, 3.699 TL satış fiyatı, vade farksız 4 taksitte ödeme avantajı ve FreeBuds 3 kulaklık hediyesi ile Online Mağaza’da ses aşığı tüketicileri bekliyor. Ayrıca 1 Temmuz 15 Ağustos tarihleri arasında Huawei Store’a üye olan ve bülten aboneliği yapan kullanıcılar ek 699 TL’lik indirim kuponu da kazanıyor.

huawei freebuds studio satın alHuawei FreeBuds Studio

Huawei Online Mağaza’dan Satın Alın

SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İLGİLİ HABERLER