Teknoloji

Huawei’den yeni ürünleri Band 9 ve FreeLace Pro 2 için ilk paylaşımlar geldi

huawei band 9

Huawei Band 8, 2023’ün nisan ayının ilk günlerinde tanıtılmıştı. Bu akıllı bilekliğin takipçisi için de sahneye çıkma zamanı gelmiş gibi görünüyor. Huawei Band 9 ile birlikte bir ürün daha resmiyet kazanacak.

Huawei’nin X hesabından yapılan paylaşım sayesinde Band 9’a bir bakış atmak mümkün oluyor. Kısa videoda görülen parçaları birleştirince Band 9’un kadranı tamamen görülebiliyor.

Genel tasarımda bir değişiklik göze çarpmıyor. Yuvarlatılmış köşelere sahip dikdörtgen ekranı yine 2.5D cam kaplıyor. Sağ kenardaki buton da Band 9’da yerini koruyor. Huawei yeni modelin “bilek modasında yeni bir dönem” başlatacağının ve “daha gelişmiş uyku özellikleri” sunacağının sözünü veriyor.

Çinli üreticinin Band 9 ile birlikte bir ürünü daha tanıtacağını yukarıda söylemiştik. Bu ürün 2020’de tanıtılan FreeLace Pro kulaklığın takipçisi olacak. Huawei FreeLace Pro 2 kulaklık da başka bir kısa videoda görülüyor. Parçaları birleştirince bu kulaklığın tam tasarımı da gözler önüne çıkıyor.

Huawei Band 9 ve FreeLace Pro 2 için yeni paylaşımlar bekleniyor

Hem Band 9 hem de FreeLace Pro 2 için yapılan paylaşımlarda “#ComingSoon” (Yakında) etiketi yer alıyor. Paylaşımlarda bunun dışında bir bilgi yer almazken, önümüzdeki dönemde yeni bilgilerin gelmesi sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER