Teknoloji

Huawei’nin yakında beklenen Windows telefonuna ait detaylar ve fotoğraflar sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Microsoft’un, Windows Phone ekosistemindeki satışların yüzde 80 ila 90’lık kısmını kontrol eden Nokia’nın cihazlar ve servisler bölümünü satın alacağını açıklamasının ardından Redmond şirketinin iş ortaklarından Windows Phone platformuna bağlılık açıklamaları geldi. Bu açıklamaları yapan şirketler arasında Huawei de bulunuyordu.

huawei-ascend-w3-160913-1 Huawei’nin yeni Windows Phone cihaz çıkarma frekansı yeni Android cihazlarını tanıtmanınkinin yanında biraz düşük kalıyor. Geçtiğimiz aylarda çıkan Huawei Ascend W1 ve W2 cihazlarının dışında başka bir Windows telefonu görmemiştik. Şimdilerde adı ortalıkta dolaşan Ascend W3 ile birlikte yeni bir Huawei telefonu daha Windows Phone ekosistemine katılmaya hazırlanıyor.

Huawei Ascend D3’ün Ascend D2 ve P6 gibi Android cihazlarından bazı tasarım çizgilerini alması bekleniyor. Alüminyum gövdesinin önceki W serisi modellerinkine göre daha ince ve hafif olacağı da söyleniyor.

huawei-ascend-w3-160913-2

Ascend W3’ün sızan bir fotoğrafı da beklentileri destekliyor. Diğer Huawei cihazları gibi kavisli, ancak keskin köşelere sahip olan bu cihaz çeşitli renk seçenekleri de barındıracak gibi görünüyor. Telefonun diğer teknik özellikleri ve ne zaman çıkacağıysa şu an için netlik kazanmadı.

İlgili >> Neowin, WPCentral

[Görsel – WPDang]

İLGİLİ HABERLER