Manşetler

HTC’nin mevcut telefonları için Android 5.0 Lollipop güncelleme takvimi sızdı

htc-one-m8-duo-kamera-200614

HTC One (M8)’in Android 5.0 Lollipop’a güncelleme süreci başladı. Çok yakında kullandığınız 2014 model amiral gemisi One telefonuna Google’ın en güncel mobil işletim sistemi sürümünün geldiğini görebilirsiniz. HTC’nin One (M8) dışındaki akıllı telefonlarını kullananlar cihazlarının ne zaman Lollipop güncellemesi alacağını merak ediyordur. İnternete sızan bir belge bu konudaki soru işaretlerini biraz olsun dağıtıyor.

htc-android-5-0-guncelleme-150115

Sızan belgeye göre bu ay içinde One (M8) ve One (M7) olmak üzere iki amiral gemisi Lollipop güncellemesini almaya başlıyor. Şubat ayında işler biraz daha hızlanacak; HTC One (E8) Desire Eye, One (M8) Eye ve Butterfly 2 de güncellenecek.

Mart ayında One Max, çift SIM’li HTC One, Desire 816, Desire 820u, One mini 2 ile One (E8) ve One (M8) Eye modellerinin Çin versiyonları Android 5.0 Lollipop güncellemesini alacak.

Nisan ayında, Lollipop güncellemesini alacak son cihazlar Desire 610, Desire 820s, Desire 510 ve orijinal One mini olacak.

Görünüşe göre, HTC bütün Lollipop güncellemelerini nisan ayının sonuna kadar bitirmeyi planlıyor. Daha sonra mayıs ayından itibaren Sense’in yeni versiyonu için güncellemeler gelmeye başlayabilir. Bu arada nisan ayına kadarki dönemde HTC’nin yeni nesil amiral gemisi modelini ve yeni Desire serisi modellerini de bekliyoruz. Onlar doğal olarak Android 5.0 Lollipop yüklü olarak gelecektir.

İLGİLİ HABERLER