Teknoloji

HTC’nin yeni telefonu Google Play Console’da görüldü

htc wildfire e2

HTC, ilk 5G telefonu U20 5G’yi ve Desire 20 Pro’yu gözler önüne çıkarmıştı. Bu iki telefonu tanıtmadan önce uzun süre boyunca sessiz kalan Tayvanlı üretici, artık arayı fazla açmayacak gibi görünüyor. Şirket yolculuğuna HTC Wildfire E2 ile devam edeceğe benziyor.

Giriş seviyesi bir cihaz olacağı söylenen Wildfire E2, Google Play Console’da görüldü. Google Play Console’daki kayıt, telefonun özellikleri konusunda da fikir edinmeyi sağlıyor.

Akıllı telefon, 6.22 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü bir ekrana sahip. Bu ekranın üstündeki çentik, kayıt sayfasındaki fotoğrafta görülüyor. Bu çentikteki kameranın çözünürlüğü bilinmiyor.

Wildfire E2’nin kalbinde Helio P22 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Kutusundan Android 10 ile çıkacak telefonun parmak izi tarayıcısının da arka panele yerleştirileceği belirtiliyor.

HTC Wildfire E2 hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak cihazın Google Play Console kayıtlarına girmesi, resmi duyuru için çok fazla beklemenin gerekmeyeceğini işaret ediyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER