Teknoloji

HTC ve Teknosa’dan yeniyıl kampanyası

HTC ve Teknosa beraber bir yeniyıl kampanyası düzenliyor. İstanbul, Ankara ve İzmir’de seçilmiş 20 Teknosa mağazasında düzenlenecek olan kampanya kapsamında, 26 Aralık 2008 – 26 Ocak 2009 tarihleri arasında HTC’nin Touch, Touch Dual ve S710 modellerinin fiyatlarında indirim yapılacak.

Kampanya süresinde HTC Touch Dual 1049 YTL’ye, HTC Touch 849 YTL’ye, HTC S710 ise 699 YTL’ye satışa sunulacak. Bu verdiğimiz fiyatlara KDV dahil. Bu arada kampanyaya dahil olan Teknosa mağazalarında açılacak HTC stantlarında ziyaretçiler görevlilerden ürünlerle ilgili detaylı bilgi alabilecek ve ürünleri yakından inceleyebilecek.

HTC Touch ile güç parmaklarınızın ucunda?
HTC tarafından geliştirilen TouchFLO? teknolojisine sahip HTC Touch?, parmakla kontrol edilebilen dokunmatik ekranı sayesinde çok daha rahat ve doğal kullanımına olanak tanıyor. Akıllı, şık ve çok fonksiyonlu HTC Touch?, kullanıcıların iş yaşamlarıyla özel hayatlarını dengelemelerine olanak tanıyan iletişim, eğlence ve iş yaşamıyla ilgili birçok özelliği bir araya getiriyor. HTC tarafından tasarlanan yeni ekran e-posta, mesajlar, takvim randevuları ve kişilere, dünya çapında yüzlerce şehrin hava durumuyla ilgili bilgilere tek bir dokunuşla erişim olanağı sunuyor. Kullanıcıların, sadece parmaklarını yukarı doğru hareket ettirerek kolaylıkla erişebildikleri 3 boyutlu hareketli arayüzde, ?Kişiler?, ?Medya? ve ?Uygulamalar? başlıkları altında parmak hareketleri ile dönerek değişen menüler, kullanıcıların en çok kullandıkları özelliklere kolay erişmelerini sağlıyor. TouchFLO? özelliği ayrıca web siteleri, dokümanlar, mesajlar ve kişi listelerinde parmak dokunuşuyla kaydırarak gezinmeye de olanak tanıyor. Windows Mobile 6 Professional işletim sistemi üzerinde çalışan HTC Touch?, Outlook Mobile, Office Mobile, Windows Live® ve birçok farklı uygulamayı çalıştırabiliyor. Kullanıcılar Internet Explorer®?la internette gezinebiliyor, e-posta alıp gönderebiliyor, Messenger?da sohbet edebiliyor ve Windows Live ile internette kendi alanlarına dosya gönderebiliyorlar.

Touch Dual? ile 3G?nin keyfine varın
HTC Touch Dual, görüntülü konuşma yapmaya ve cep telefonundan video izlemeye olanak tanıyan 3.5N kablosuz bağlantı ve kayarak açılan yenilikçi klavyesi ile dikkat çekiyor. Kullanım kolaylığı, ince tasarımı ve 3N/HSDPA bağlantı olanağı ile dikkat çeken cihaz, kayarak açılan klavyesi ile kullanıcılara çok daha kolay mesajlaşma olanağı sunuyor. HTC?nin parmak hareketlerini tanıyan TouchFLO? teknolojisine sahip Touch Dual?,ekrandaki kontrol araçları ile fotoğrafları slideshow olarak izleyebilme, tek el hareketiyle fotoğraflarda istenen noktayı büyütüp yakınlaştırabilme ve fotoğrafları ekranda döndürebilme olanakları tanıyan özellikler taşıyor. Kullanıcılar parmak dokunuşu ile web sayfalarını kolaylıkla kaydırabiliyor; dokümanlar, mesajlar arasında ve kişiler listesi içinde rahatlıkla gezinebiliyorlar. Windows Mobile işletim sistemi üzerinde çalışan HTC Touch Dual??in özellikleri arasında 2 megapiksel kamera, video konferans için ikinci kamera, 2.6 inç QVGA dokunmatik ekran, 256 MB flaş hafıza ve 128 MB RAM, çıkarılabilir hafıza, Bluetooth® ve 360 dakikaya kadar konuşma imkanı tanıyan 1120 mAH pil dikkat çekiyor.

S710 ile artık mesajlaşmak çok kolay?
Yana doğru açılan QWERTY klavyesiyle mesajlaşmayı son derece kolaylaştıran kompakt tasarıma sahip bir akıllı telefon olan HTC S710, Windows Mobile® Standard platformu üzerinde çalışıyor. Bu platform benzersiz mobil Office Outlook deneyimi, Outlook Mobile takviminin daha etkin kontrolü, daha iyi Internet Explorer® Mobile tarayıcı ve Windows Live deneyimi sunuyor. Cihaz ayrıca Exchange Server 2007 ile çok daha güçlü birlikte işlerlik sunuyor. Böylece daha gelişmiş e-posta yönetimi, ?Ofis Dışında? yanıtı ve HTML e-posta görüntüleme yetenekleri sunuyor. S710 ile hareket halindeyken Microsoft Office ve PDF dokümanlarını görüntülemek, internette dolaşmak, arkadaşlarınızla sohbet etmek, e-posta alıp göndermek mümkün oluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER