Teknoloji

HTC U11 satışlarından memnun görünüyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

htc u11

HTC U11 mükemmel bir arka kameraya, mükemmel ses deneyimine, sıra dışı ancak bir o kadar da etkileyici bir tasarıma sahip olan güçlü bir telefon. Gelen son haberler, HTC’nin de bu yeni telefonundan epey memnun olduğunu gösteriyor.

U11 mayıs ayının sonlarında Asya kıtasında, bu ayın başlarında da dünyanın geri kalan birçok noktasında satışa sunulmuştu. HTC’nin akıllı telefon ve bağlı cihazlar biriminin başkanı Chang Chia-lin, bir yatırımcı raporunda telefonun iyi sattığını doğruladı.

Chia-lin, HTC U11’in selefleri HTC 10 ve HTC One M9’dan daha iyi sattığını söyledi.

Hem HTC 10 hem de One M9 modelleri çıkıştan sonra gelen aylarda düşük giden rakamlar nedeniyle beklentileri karşılamamıştı. HTC U11’in bu cihazlardan daha iyi bir performans sergilemesi doğrusu çok da şaşırtıcı görünmüyor. Ne de olsa, her iki cihazdan da daha etkileyici tasarıma ve niteliklere sahip.

HTC U11 satışlarını nasıl biliyor?

HTC’nin satış rakamlarına nasıl ulaştığı bilinmiyor. Belki de bu rakamlar telefon için gelen ön siparişlere ait olabilir. Gerçekten de, HTC U11’in gerçek satış rakamlarıyla ilgili mantıklı bir tablonun oluşması için de henüz çok erken gibi görünüyor.

Belki de Chia-lin sadece mağazalara yapılan ürün sevkiyatlarından bahsediyor olabilir, bu da son tüketicilere yapılan satışları yansıtan gerçek bir kriter sayılmaz. Ürün sevkiyat rakamları, dünya çapındaki satıcıların müşterilere satmak için satın alacakları ürün miktarınıa karşılık geliyor.

Her ne olursa olsun, satıcılardan gelen ilgi telefonun başarısı yolunda iyi bir işaret sayılabilir. Yine de, bunun HTC’nin dikkate alacağı gerçek satış performansını yansıtacak doğru bir ölçüm kriteri olmadığını unutmamak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER