Manşetler

HTC U11 EYEs’a ait fotoğraflar tanıtım öncesinde internete sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Aynı zamanda HTC Harmony olarak da bilinen HTC U11 EYEs, 15 Ocak’ta gerçekleştirilecek tanıtım etkinliğiyle resmiyet kazanacak. Şirket, telefonun tanıtım tarihini daha önce sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla gün yüzüne çıkarmıştı. Paylaştığı sızıntıların isabetiyle tanınan ünlü duyumcu Evan Blass, U11 EYEs’a ait olduğu söylenen fotoğrafları yayınladı.

Tayvanlı üretici, U11 EYEs tanıtım etkinliğinin davetiyelerini Çinli medya kuruluşlarına göndermeye başladı. Söz konusu davetiyede İngilizcede “göz” anlamına gelen “eye” kelimesinin öne çıkarılması dikkat çekiyor. Akıllı telefonun 15 Ocak’taki tanıtımın ardından 17 Ocak’ta Çin, Hong Kong ve Tayvan’da satışa sunulması bekleniyor.

htc u11 eyesAkıllı telefonun en belirgin özelliği olan çift ön kamera, Evan Blass tarafından paylaşılan fotoğraflarda da dikkatle bakıldığında görülüyor. Tek arka kameranın çözünürlüğü konusunda somut bir bilgi bulunmasa da, kameraya LED flaşın eşlik ettiği ve altında bir parmak izi tarayıcısının yer aldığı fotoğraflarda görülüyor.

HTC U11 EYEs kutusundan Android Nougat işletim sistemiyle çıkacak

HTC’nin yeni akıllı telefonunda bulunması beklenen diğer özellikler de tanıtım öncesinde ortaya çıktı. Telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 652 veya 660 işlemci yer alacak. Bu işlemciye 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama eşlik edecek. 18:9 görüntü oranına sahip 5.99 inç ekran ve 3930 mAh kapasiteli pil de telefonun özellikleri arasında sayılıyor. HTC U11 EYEs kutusundan Android Nougat işletim sistemiyle çıkacak.

İLGİLİ HABERLER