Teknoloji

HTC U11’deki Edge Sense için yeni yetenekler geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC Edge Sense özelliğine yakında getireceği bazı yeni özellikleri gösteren bir video yayınladı. HTC U11 akıllı telefonun öne çıkan özelliği olarak lanse edilen Edge Sense, telefonu sıkarak çeşitli uygulamalara ve işlevlere erişme fırsatı sunuyor.

Gösterilen örnekler arasında, sıktığınızda haritada otomatik olarak yakınlaştırma yapan Google Haritalar, aynı işlevi yaptığınızda fotoğraflarda yakınlaştırma yapan Google Fotoğraflar, sıktığınızda farklı bir görünüm sunan Google Takvim ve sıktığınızda çağrıyı bitiren Telefon uygulaması bulunuyor.

Aslında bu işlevlerin hiçbirisi etkileyici sayılmaz, ancak HTC U11 gibi nispeten büyük ekranlı bir telefonu tek elle kullanmak istediğinizde, normalde iki el gerektiren işlevlerin tek elle yerine getirilebilecek olması birçok kullanıcı için memnun edici olabilir. Her ne olursa olsun, Edge Sense’in en kullanışlı özelliği olarak favori uygulamalar veya el feneri için kısayol tuşu gibi işlemesi gösterilebilir.

HTC gelecekte çıkarılabilecek Edge Sense işlevleri için takipçilerinden fikirler bekliyor. Belki sizin de aklınızda parlak bir fikir vardır ve bunu HTC ile paylaşmak istersiniz.

İLGİLİ HABERLER