Teknoloji

HTC One’a gelen güncelleme UltraPixel performansını iyileştiriyor

HTC, gözde Android telefonu One’ın Avrupa’da satılan versiyonu için yeni bir güncellemenin çıktığını açıkladı. Söz konusu güncelleme cihazın performansını artırmakla birlikte UltraPixel kamerası için de birtakım iyileştirmeler sunuyor. 1.29.401.13 seri numaralı bu güncellemenin çok yakında HTC One sahiplerine ulaşması bekleniyor. Tabii ki, çok yakında Türkiye’de piyasaya çıkması beklenen HTC One’larda bu son sürüm yüklü olarak gelebilir.

htc-one-inceleme-00009

Bu güncellemeyle de HTC One Android 4.1 Jelly Bean sürümünde kalmaya devam edecek. Zoe ile yapılan çekimlerde yakalanan sesin kalitesinin iyileştirilmesi, renk üretimi konusunda yapılan iyileştirmeler ve bazı koşullarda dinamik aralığı performansının artırılması gibi geliştirmelerin yeni sürümle birlikte geleceği belirtiliyor. Ayrıca ISO ayarlarının kullanıcılar tarafından elle değiştirildiği durumlarda EXIF bilgileri içinde doğru ISO değerinin gösterilmesini sağlayan bir düzeltme de yapıldı.

HTC’nin 4 megapiksel çözünürlük destekli arka kamerası barındırdığı UltraPixel teknolojisi sayesinde yüksek kaliteli fotoğraflar çekmeye fırsat tanıyor. Her bir pikselinin kenar uzunluğu normal bir akıllı telefon kamerasının pikselinin kenar uzunluğundan iki kat daha fazla olan UltraPixel özellikle düşük ışık koşullarında iyi bir performans gösteriyor.

HTC One ile ilgili detayları geçtiğimiz günlerde yayınladığımız detaylı inceleme yazısında bulabilirsiniz. Ayrıca telefon önümüzdeki günlerde Avea, Turkcell ve Vodafone tarafından piyasaya çıkarılacak.

İlgili >> SlashGear

İLGİLİ HABERLER