Teknoloji

HTC One ve Butterfly serilerini birleştirmeyi hedefliyor

HTC’nin HTC One ve HTC Butterfly akıllı telefon serilerini birleştirmeyi planladığı söyleniyor. One serisi HTC’nin amiral gemisi ürünlerini barındıran bir seri olma özelliğini taşırken Butterfly modelleri de özellikle Asya ülkelerinde büyük başarı gösteriyor. Butterfly serisi altında sunulan üyeler de yüksek profilli teknik özellikleriyle dikkat çekiyor. Pocket-lint sitesinin meseleyle yakından ilgili kaynağından aktardığı habere göre şirket Butterfly serisini ortadan kaldırıp her iki seriyi tek bir seri altında birleştirmeyi tasarlıyor.

htc-one-inceleme-00015

Sonuç olarak bu, piyasada plastik kasaya sahip HTC One serisi modeller de görebileceğimiz anlamına geliyor. Bu yılın başlarında tanıtılan ve geçtiğimiz haftalarda Türkiye’de de piyasaya çıkan HTC One metal kasasıyla dikkat çeken bir ürün. Kaynağın belirttiğine göre plastik bir HTC One modeli de yolda, ancak bu modelin çıkışı 2014’ten önce gerçekleşmeyecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: HTC One İncelemesi

HTC, bu plan dahilinde her türlü müşteriye hitap eden HTC One seçenekleri sunmayı hedefliyor olabilir. Metali tercih edenler için farklı, plastiği tercih edenler için farklı kasalara sahip, ancak teknik özellikler bakımından birbirinden farklı olmayan HTC One telefonları görebiliriz. Söz konusu plastik tasarımın mevcut Butterfly modellerinde olduğu gibi parçalı mı, yoksa HTC One X’te olduğu gibi yekpare mi olacağı şu an için belli değil.

Görünüşe göre HTC, One serisini farklı seçeneklerle zenginleştirecek. One mini ve One max gibi dedikoduları bir süredir yapılan cihazların ardından plastik bir One modelini de önümüzdeki aylarda görebiliriz. Bu plastik model her pazarı mı, yoksa sadece belirli ülke pazarlarını mı hedefleyecek, bu da cevap bekleyen sorular arasında bulunuyor.

İlgili >> Pocket-lint

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER