Teknoloji

Sense 5.5 önümüzdeki haftalarda HTC One ve One mini’ye de gelecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC One max’te yüklü olarak gelecek Sense 5.5 ile birlikte çeşitli güncellemeler ve düzeltmeler sunulacak. HTC, bu güncellemeyi HTC One’a da getireceği bilgisini paylaştı. Ne var ki, Tayvanlı şirket bu dağıtımın kesin olarak ne zaman başlayacağı bilgisini vermedi.

htc-one-max-141013-2

Güncellemeyle birlikte HTC One daha fazla sosyal özellik kazanacak, BlinkFeed’de kişiselleştirme olanakları artacak, RSS beslemelerini de BlinkFeed’e ekleme imkanı gelecek. Ayrıca şu an için sadece HTC One max’te yer alan çeşitli Video Highlights işlevleri HTC One tarafına da kazandırılacak.

HTC Zoe’ye Sense 5.5 yazılımıyla birlikt eyepyeni bir kullanıcı arayüzü ve telefonda bulunan herhangi bir şarkıyı ekleme işlevi geliyor. Öte yandan GIF animasyonlar hazırlama özelliği de Sense 5.5 yazılımıyla sunuluyor ve çok yakında HTC One sahipleriyle de buluşacak.

BlinkFeed’e yapılan güncellemeler arasında Instagram ve Google+ ile içerik entegrasyonu da bulunuyor. Ayrıca tek seferde en fazla 120 başlığı görmeyi sağlayan çevrim dışı görüntüleme özelliği de Sense 5.5’in sundukları arasında.

HTC, Sense 5.5 özelliklerinin önümüzdeki haftalarda One ailesine geleceğini kaydetti. Yani HTC One ve HTC One mini cihazları da fazla zaman geçmeden Sense 5.5 kullanıcı arayüzünün nimetlerinden yararlanmaya başlayacak.

İlgili >> TechRadar

İLGİLİ HABERLER