Teknoloji

HTC One M9+’a ait fotoğraflar parmak izi tarayıcısı ve Duo Camera’yı işaret ediyor

htc-one-m9-plus-sizinti-300315

HTC’nin MWC 2015’te tanıttığı One M9’un farklı bir versiyonu olarak lanse edilen One M9+’a dair dedikodular uzun süredir etrafta dolaşıyor. Cihaza dair pek çok bilgi ve fotoğraf daha önceden internete sızmış olsa da; ünlü tüyocu Upleaks tarafından paylaşılan son fotoğraflar, HTC One M9+’ta bulunması beklenen iki önemli bileşene dair daha somut fikir edinilmesini sağlıyor.

Upleaks tarafından paylaşılan One M9+ fotoğraflarında cihazın ön yüzündeki iki BoomSound hoparlörün arasında parmak izi tarayıcısı görülüyor. Parmak izi tarayıcısı görüntü itibarıyla akıllara Smasung Galaxy S6 ve S6 edge’de bulunan muadilini getirse de, One M9+’taki bileşenin Home tuşu işlevini barındırmayacağı söyleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: HTC One M9 Ön İnceleme

Akıllı telefonun arkasında ise HTC’nin One M9’da yer vermediği Duo Camera’nın bir türevi bulunuyor. Upleaks’e göre, 20.9 megapiksel kamerada bir derinlik sensörü de yer alıyor.

HTC One M9’un daha büyük bir versiyonu olması öngörülen HTC One M9+’ta 2550 x 1440 piksel çözünürlüğünde Quad HD ekran bulunması bekleniyor. Ekran boyutunun 5.2 ila 5.5 inç arasında değişeceği söyleniyor. Akıllı telefonun 8 Nisanda Çin’de düzenlenecek bir etkinlikle tanıtılması planlanıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER