Teknoloji

HTC One (M8)’in plastik versiyonuna ait yeni bir sızıntı daha

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC One (M8) Ace’in HTC One (M8)’in plastik versiyonu olacağı tahmin ediliyor ve bu telefon için en iyi Android telefonlardan biri olacağı tahmininde bulunuluyor. Henüz resmyet kazanmayan Ace’in M8 seviyesinde teknik özellikleri plastik gövdesinde toplayacağı ve daha uygun fiyata sahip olacağı tahmin ediliyor. Böylelikle HTC, Samsung Galaxy S5 gibi telefonlara rakip olacak yeni bir seçenek sunmuş olacak.

htc-one-m8-ace-210514

Cihazla ilgili çeşitli bilgilerin yanı sıra @evleaks’in yayınladığı ve cihazı önden gösteren bulanık bir fotoğraf da sızmıştı. Son olarak Çinli ifanr sitesi bu telefonun arkasını gösteren bir fotoğraf yayınladı. Telefonun arkasında HTC logosu dikat çekiyor, bununla birlikte HTC One (M8)’de bulunan ikinci kameranın yokluğu da göze çarpıyor. Bu, telefonun HTC One (M8)’in plastik kopyasından ibaret olmayacağını gösteriyor.

htc-one-m8-ace-evleaks-210514

Çinli web sitesine göre bu telefon 5 inç 1080p ekran, 2.5 GHz Qualcomm Snapdragon 801 işlemci gibi teknik özelliklere sahip olacak. Çeşitli renk seçenekleri ve kendine has Dot View aksesuarı da bulunacak.

Ace’in kavisli bir arka yüzeye sahip olduğu görülüyor, bu da HTC’nin Twitter hesabı üzerinden paylaştığı “Daha fazla kavisler yakında geliyor.” şeklinde Türkçeleştirebileceğimiz mesajı destekliyor.

İlgili >> @evleaks, ifanr

İLGİLİ HABERLER