Teknoloji

HTC One (M8) mini mayıs ayında tanıtılabilir

HTC One (M8) Türkiye’de de piyasaya sürüldü, bundan sonra çoğunlukla yeni HTC One mini etrafında dedikodu değirmeninin çarkları dönecektir. Tayvanlı haber kaynaklarının aktardığı son bilgilere göre HTC One (M8) mini mayıs ayında resmiyet kazanabilir.

htc-one-max-inceleme-00007

HTC One (M8) mini ile ilgili olarak daha önce de çeşitli haberler çıkmıştı. Amiral gemisi HTC One (M8) tanıtılmadan önce de kompakt cihazın teknik özellikleri ve fotoğrafları hakkında fikir sahibi olmuştuk. Tayvanlı ePrice sitesi HTC’nin bu cihazla ilgili planlarının kesinleştiğini ve orta üst segmente hitap edecek bu cihaz için hamle yapılmaya hazır olunduğunu iddia etti.

Sitenin haberine göre bu cihaz 4.5 inç 720p ekran, Android 4.4.2 KitKat, HTC Sense 6.0 ve dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 işlemci yer alacak. Ayrıca 1 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası da teknik özellikler listesinde bulunuyor.

Ne var ki, cihazın arkasında 13 megapiksel, önündeyse 5 megapiksel kamera olacağı öne sürülüyor. Anlaşılan o ki, HTC kompakt modelde UltraPixel kameraya yer vermeyi düşünmüyor. Tıpkı geçen yılın orijinal HTC One mini’si gibi, HTC One (M8) mini de metal gövdeye sahip olacak.

İlgili >> ePrice

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER