Manşetler

HTC One (M8) Google Play versiyonu da duyuruldu

HTC One (M8) Londra’da gerçekleştirilen tanıtım etkinliğinin yıldızıydı, ancak HTC bu amiral gemisinin Google Play Edition versiyonunu da tanıtmaktan geri kalmadı. Söz konusu telefon Android 4.4.2 KitKat ile yüklü olarak çıkacak.

htc-one-m8-3

Google Play sürümünde HTC One (M8)’in orijinal versiyonuyla birebir aynı kasa bulunacak, ancak Sense 6.0 kullanıcı arayüzü eksik olacak. Bu telefon çok yakında 699 dolarlık fiyat etiketiyle ABD Google Play Store’da satışa çıkacak. Tabii ki, bu telefonu Türkiye sınırları içinde satın almak mümkün olmayacak.

Saf Android kullanıcı arayüzlü bu telefon HTC’nin API’larını barındırması sayesinde Duo Camera özelliklerini de bünyesinde barındırıyor, ancak yine de temel Android kamera deneyimini sunuyor. Çift kameranın varlığı sayesinde kullanıcılar ekstra derinlik bilgisini alabilecek, böylelikle daha iyi fotoğraflar çekmek mümkün olacak. Tabii ki, bunda telefonun BSi 1/3 inç sensörünün, 2.0 mikropiksel boyutlu f/2.0 28mm lensli ve 1080p video kayıt destekli kamerasının rolü var.

Dört çekirdekli 2.3 GHz Snapdragon 801 işlemci, 2 GB RAM, 16 ve 32 GB depolama seçenekleri, 128 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası da diğer özellikler arasında yer alıyor.

HTC One (M8) Google Play Edition da 4G LTE desteğine sahip olacak ve 802.11ac Wi-Fi destekli olarak gelecek. Ayrıca 2600 mAh kapasiteli pil barındıracak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER