Manşetler

HTC One (M8) daha resmiyet kazanmadan eBay’de satıldı

HTC One (M8) henüz resmiyet kazanmadı, ancak bu akıllı telefon daha şimdiden eBay’de satışa sunuldu. HTC One’ın Amerikan mobil operatör Verizon markasını taşıyan özel versiyonu eBay’de 499.99 dolarlık fiyat etiketiyle satışa kondu.

htc-one-m8-ebay-130314-1

eBay’de listelenen gümüş renkli 2014 Verizon Wireless markalı HTC One’ın 4G LTE bağlantı desteği ve 32 GB dahili hafızası bulunduğu dikkat çekiyor. Ürünün fotoğrafları arasında HTC One’ın 2013 versiyonununkine benzer kapağı da yer alıyor.

htc-one-m8-ebay-130314-2

Kapağın arkasında yazılanlara göre bu telefonda 5 inç Full HD ekran, 2.3 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 işlemci, 2 GB RAM, 128 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası, dahili amplifikatörlü çift ön hoparlörler, UltraPixel teknolojili çift arka kamera, Bluetooth desteği bulunuyor.

htc-one-m8-ebay-130314-3

eBay’de satışa çıkan 2014 model HTC One’ın alıcı bulması fazla uzun sürmemişe benziyor. Haberi hazırlarken eBay’deki sayfayı kontrol ettiğimizde ürünün satıldığını gördük.

HTC’nin yeni amiral gemisi HTC One’ı 25 Martta duyurması bekleniyor. Aslına bakarsanız, iki hafta sonraki etkinlik bir formaliteden öteye geçmeyecek gibi görünüyor. Ne de olsa M8 hakkında öğreneceğimizi sızan fotoğraflar, bilgi kırıntıları, videolar ve son olarak bu eBay ürün listelemesi sayesinde fazlasıyla öğrendik.

İlgili >> eBay

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER