Teknoloji

İlk HTC One M10 sızıntıları: One A9’a benzeyecek

htc one m10

Birkaç gün önce HTC One M10 sızıntılarının yokluğuna dikkat çekiliyordu. Yine de, HTC ekibinin 2016 model amiral gemisi için çalışmaları sürdürdüğü, yeni cihazın belki MWC sonrası tanıtılabileceği belirtiliyordu. Şimdiyse HTC One M10 ile ilgili ilk sızıntıları görme şerefine erişiyoruz.

Samsung’un Galaxy S7 ve LG’nin G5 planları hakkında, meydana gelen sızıntılar sayesinde az ya da çok bilgi sahibiyiz. Şimdi HTC One M10 hakkında da ilk bilgileri, tanıdık bir kaynak olan Evan Blass, yani @evleaks sayesinde öğreniyoruz.

@evleaks hesabından yayınladığı tweette Blass, M10’un gerçekten var olduğunu, bu yeni One amiral gemisi telefonun ABD’de AT&T tarafından çıkarılacağını söylüyor.

HTC One M10 hangi telefona benzeyecek?

Sadece bu bilgiyle sınırlı kalmayan Blass, One M10’un One A9’a oldukça yakın bir telefon olacağını söyledi. Bunun tasarım mı, yoksa yazılım deneyimi mi, yoksa her ikisi açısından mı olduğu şu an için bilinmiyor, ancak yakıdna netleşmiş olacak.

Bu cihazı çok yakın gelecekte göreceğiz. Ancak bunun MWC 2016 mı olacağı, yoksa sonrasına mı kalacağı şu an için bilinmiyor. Ancak Blass daha fazla bilgi sunacağının sözünü veriyor. Biz de bunlara denk geldikçe size aktaracağız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER