Manşetler

HTC One 2014 (M8) bu sefer koyu gri renkli versiyonuyla kendini gösterdi

HTC One’ın 2014 modeline ait yeni sızıntılar görmeye devam ediyoruz. Dün bu telefonun altın renkli versiyonunun basın fotoğrafını sızdıran ünlü Twitter hesabı @evleaks bu sefer de aynı telefonun gri renkli versiyonuna ait fotoğrafı da paylaştı.htc-one-m8-koyu-gri-renk-200214 (650 x 598)Yeni sızdırılan fotoğraf özü bakımından dün sızdırılan fotoğraftan çok farklı değil. Kenarları biraz daha yuvarlatılmış, ekran altında fiziksel tuşların bulunmadığı, bunun yerine navigasyon tuşlarının ekrana entegre edildiği bir tasarımı görüyoruz. Ekranın üstünde ve altında BoomSound hoparlörler bulunuyor. Arkada da UltraPixel kameranın yanı sıra ikinci bir kamera sensörünün ve çift LED flaşın da bulunduğunu görüyoruz.

Ayrıca HTC One ile birlikte gelecek olan Sense 6.0 kullanıcı arayüzündeki ufak tefek farklılıklar da dikkat çekiyor. BlinkFeed’in geçen yılki versiyonunda hakim olan siyah renkli arka planın renginin yeşile döndüğünü görüyoruz.

2014 model HTC One’da 5 inç, 1920 x 1080 piksel çözünürlüklü ekran, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 işlemci, 4 megapiksel UltraPixel arka kamera, ikinci kamera sensörü ve Android 4.4.2 KitKat gibi başlıca özellikler bulunacak.

HTC One, ya da nam-ı diğer M8’in 25 Martta düzenlenecek bir etkinlikte resmiyet kazanması bekleniyor.

Güncelleme: @evleaks, koyu gri renkli versiyondan sonra gümüş renkli versiyonun fotoğrafını da paylaştı.

htc-one-m8-gumus-200214

İlgili >> Twitter (@evleaks) (1), (2)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER