Teknoloji

HTC plastik gövdeli M8 Ace ile daha aşağı fiyat noktalarına inmeyi hedefliyor

HTC’nin M8 Ace adıyla anılan yeni bir akıllı telefonla uygun fiyatlı ve plastikten yapılmış amiral gemisi versiyonu trenine binmek istediği söyleniyor.

htc-m8-ace-evleaks-dedikodu-290414

Son zamanlarda doğru çıkan sızıntılarıyla dikkat çeken @evleaks Twitter hesabı bu ayın başlarında plastik yekpare gövdeye sahip bir HTC akıllı telefonunun fotoğrafını yayınlamıştı. Engadget sitesi de bu cihazla ilgili dedikodu değirmenine yeni iddialarla daha fazla su taşıyor.

Sitenin iddiasına göre M8 Ace sadece alüminyum tasarımın plastik gövdeyle değiştirildiği bir cihaz olmayacak; aynı zamanda 5 inç 1080p ekran, 2.5 GHz dört çekirdekli Snapdragon 801 yongaset gibi özellikleri de barındıracak. Söz konusu özellikler Samsung’un amiral gemisi Galaxy S5’in teknik özellikleriyle de örtüşüyor.

Engadget Tayvanlı şirketin M8 Ace gibi bir seçenekle tüketicilere daha makul bir amiral gemisi cihaz sunmak istediğini söylüyor. Gerçekten de HTC One (M8)’in 16 GB kapasiteli versiyonu için biçilen 2499 TL’lik peşin satış fiyatı standartların epey üzerinde. Plastik gövdeli bir M8 Ace ile birlikte fiyat 2000 TL seviyesine inebilir ve bu şekilde Galaxy S5 ile daha iyi rekabet etmek mümkün olabilir.

HTC, M8 Ace’in doğruluğuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı, resmi bir çıkış tarihi de vermedi. Yakın zamanda bu telefonla ilgili daha fazla haber ve dedikodu görürseniz şaşırmayın.

İlgili >> Engadget, Twitter (@evleaks)

İLGİLİ HABERLER