
HTC’nin CES 2015’te yeni amiral gemisi One (M9)’u tanıtacağına dair bazı dedikodular ortaya atılmış olsa da, şirket amiral gemisini Barselona’da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’ne saklamışa benziyor. Ancak bu durum Tayvanlı üreticinin CES 2015 için Las Vegas’a eli boş geldiği manasını taşımıyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Honor Magic 9 serisinde 11.000 mAh pil ve aktif fan bir arada

Honor Magic 9 Pro Max 8800 mAh pil ve çift 200 MP kamerayla geldi

Motorola Signature 27, 200 MP periskop kamerası ve yeni Snapdragon işlemcisiyle geliyor

Xiaomi 18 Pro Max dev pil ve çift 200 MP kamerayla resmiyet kazandı

Vivo X Fold 6 Avrupa’da 2.200 avroya yaklaşabilir
Desire 310 modelinin devamı niteliğinde olan Desire 320’yi duyuran şirket, giriş seviyesi bir cihaz arayanların aklını çelmeyi hedefliyor. HTC Desire 320’de dört çekirdekli 1.3 GHz işlemci, 854 x 480 piksel çözünürlüğünde 4.5 inç ekran ve 5 megapiksel arka kamera bulunuyor.
Kutusundan Android 4.4 Jelly Bean işletim sistemiyle çıkacak olan HTC Desire 320’nin dört çekirdekli işlemcisini 1 GB RAM ve 8 GB dahili hafıza destekliyor. microSD kart desteği sayesinde dahili hafıza alanının üstüne 32 GB daha eklenebiliyor. Cihazın önündeki 0.3 megapiksel kamera ise düşük çözünürlüklü özçekimler gerçekleştirmeyi mümkün kılıyor. 2100 mAh kapasiteli pil, 12 saatlik bir konuşma süresi sağlıyor. HTC Desire 320’de yerleşik FM radyo da mevcut.

Vanilya beyazı ve koyu gri renk seçenekleri bulunan HTC Desire 320, Asya ülkeleri dışında da raflardaki yerini alacak.


