Teknoloji

HTC Desire 300 ile BlinkFeed giriş seviyesine geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC’nin bu hafta IFA 2013’te göstereceği yeni cihazlar arasında giriş seviyesi Desire 300 de bulunuyor. İlk kez HTC One’da gördüğümüz HTC BlinkFeed’i barındıran bu akıllı telefon görünüş açısından One serisinden de ufak tefek izler taşıyor, ayrıca yine bugün tanıtılan HTC Desire 601 ile de görünüş açısından benzerlik gösteriyor.

htc-desire-300-030913

Desire 301’in içinde 1 GHz çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 işlemci yer alıyor. Snapdragon S4 geçen yılın orta sınıf Android telefonlarında fazlasıyla gördüğümüz bir işlemciydi, 2013 model Snapdragon işlemci serilerinin çıkmasıyla birlikte bu yongaseti de yeni giriş seviyesi telefonlarda görmeye başladık. Her ne kadar biraz eskimiş olsa da, bu yongaset Desire 300’de beklenen performansı sağlamayı başaracaktır.

Bunun dışında HTC Desire 300’de 4.3 inç WVGA (480 x 800) ekran yer alıyor. Bu ekran “full lamination” olarak adlandırılan ince tabakalı yapısı sayesinde hareket hâlindeyken kolay okuma ve multimedya içerik tüketimi sağlıyor. Arkada 5 megapiksel otomatik odaklı kamera yer alırken önde de görüntülü görüşmelere odaklanan VGA kamera bulunuyor.

HTC Desire 300’ün siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunacak. Telefon ekim ayından itibaren piyasaya çıkmaya başlayacak. Fiyat ise şu an için netlik kazanmadı.

İLGİLİ HABERLER