Teknoloji

HTC Desire 20 Pro modeliyle ilgili ilk sızıntılar görüldü

HTC akıllı telefon pazarında eskisi kadar aktif olmasa da, ben hâlâ ölmedim, diyor. Son sızıntılar şirketin yeni bir telefon üzerinde çalıştığını işaret ediyor. Twitter’da @LlabTooFeR rumuzuyla yazan ve geçmişte de HTC cihazları hakkındaki güvenilir bilgileriyle bildiğimiz bir kaynak, yakında beklenen HTC akıllı telefonu ile ilgili bazı detaylar paylaştı.

Bayamo kod adıyla anılan bu telefonun piyasaya Desire 20 Pro adıyla çıkabileceği belirtiliyor. Arkadan bakıldığında Xiaomi Mi 10’a benzeyen bu cihazın sol üst köşesinde kamera modülü yer alıyor. Bunun dışında ayrı bir modül daha var. Ön taraftan bakıldığında ise telefon OnePlus 8’e benziyor. Aynı zamanda 3.5mm kulaklık jakı da telefonda mevcut durumda bulunuyor.

Bu arada HTC Desire 20 Pro olduğuna inanılan cihazın GeekBench kayıtlarında görüldüğü belirtiliyor. Telefonun sonuçları orta segment telefonların arasında görünüyor. Buradan cihazın MediaTek Helio G80 ve Exynos 9611 işlemcili cihazlarla aynı grupta olduğunu anlıyoruz. Ancak cihaz bilgilerine bakıldığında bu HTC telefonunun Qualcomm platformu üzerinde inşa edildiği görülüyor. Sonuç olarak Snapdragon 660 veya 665 işlemciyle çalışabilir. Bu arada cihaz çıkmadan önce yapılan GeekBench sonuçları genelde normale göre daha düşük oluyor. Bu nedenle farklı bir işlemciyi de görmemiz ihtimal dahilinde bulunuyor. Aynı zamanda test edilen cihazda 6 GB RAM’in bulunduğu bilgisini de verelim.

HTC Desire 20 Pro modeliyle ilgili yeni haberler gelirse, onları da bu sayfalarda aktaracağız.

İLGİLİ HABERLER