Teknoloji

HTC Desire 10 pro Türkiye’de Türk Telekom mağazalarında satışa sunuluyor

htc desire 10 proHTC Desire 10 pro modeli geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. HTC’nin belirttiğine göre, bir amiral gemisi telefondan beklenen tüm özelliklere sahip olan Desire 10 pro modeli HTC’nin klasik tasarım çizgilerini barındırıyor ve metalik hatlara sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

5.5 inç 1080p Full HD ekrana sahip olan bu Android telefonda geniş açılı resimler çekmeye olanak sağlayan Selfie Panorama modu, parmak izi sensörü, önde ve arkada yüksek çözünürlüklü kameralar gibi özellikler bulunuyor. Sekiz çekirdekli MediaTek Helio P10 işlemci, 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafızaya sahip olan telefonda 2 TB’ye kadar kapasiteye sahip kartları destekleyen microSD kart yuvası da yer alıyor.

Telefonun arkasında 20 megapiksel kamera yer alıyor. Bu kamera akıllı elektronik görüntü sabitleme, DSLR benzeri manuel kontroller, lazer otomatik odaklama ve Auto HDR gibi özelliklere sahip. Öndeki 13 megapiksel kamera ise tek seferde daha fazla kişiyi aynı kareye sığdırmayı sağlayacak Selfie Panorama modunu bünyesinde barındırıyor.

HTC Desire 10 pro’nun parmak izi okuyucusu da ekran kilidini daha hızlı şekilde geçmeyi sağlıyor. Ayrıca bu sensörü selfie fotoğraf veya video çekimini hızlandırmak için de kullanmak mümkün oluyor.

HTC Desire 10 pro, 2199 TL’lik peşin satış fiyatıyla Türk Telekom satış noktalarında tüketicilere sunuluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER