Teknoloji

HTC Deluxe DLX Avrupa’ya gelmiyor

HTC’nin geçtiğimiz haftalarda ABD’de tanıttığı DROID DNA adlı akıllı telefonun HTC Deluxe veya DLX adıyla uluslararası pazara çıkacağı tahmin ediliyordu. Ancak HTC’den gelen bir bilgi 5 inç’lik, 441 ppi gibi yüksek bir piksel yoğunluklu ekran barındıran akıllı telefonun Avrupa’da piyasaya çıkmayabileceğini işaret ediyor.

HTC Deluxe DLX’i satın almaya hevesli olan bir kullanıcı Tayvan merkezli şirketin Almanya Facebook sayfasının duvarına bir yazı gönderdi, bu yazının içine de evleaks tarafından sızdırılmış fotoğraflardan birini ekledi. HTC’den ise bu cihazın ne yazık ki Avrupa’da satışa sunulmayacağı şeklinde bir cevap geldi. Bu durum HTC’nin telefonu sadece ABD ve Japonya için çıkardığı anlamına geliyor. Söz konusu telefon ABD’den de önce Japonya’da HTC J Butterfly adıyla piyasaya sürülmüştü.

HTC Deluxe DLX’in Avrupa’da piyasaya çıkmayacak olması bizim de bu ilgi çekici akıllı telefonla buluşmamızın zor olduğu anlamına geliyor. Yine de, Facebook sayfasında yapılan açıklamaların ötesindeki açıklamalar için beklemede kalmaya fayda var gibi görünüyor.

İlgili >> HTC, GSM Arena

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER