Teknoloji

HTC Android Pie dağıtımı için durum güncellemesi yaptı

htc vive phone

HTC‘nin adı akıllı telefon biriminin bir kısmını Google’a sattıktan sonra akıllı telefon pazarında pek fazla duyulmuyor. Ancak bu durum, şirketin portföyünde yazılım güncellemesi bekleyen bazı etkileyici cihazların bulunmadığı anlamına gelmiyor. HTC Android Pie güncellemesini çok sayıda telefonda sunacağını geçtiğimiz ağustos ayında açıklamıştı. O tarihten sonra kullanıcılara pek fazla bilgi vermeyen şirket, sonunda bir “durum güncellemesi” yaptı.

 

HTC’nin Android One telefonu U11 Life, şimdiden en yeni Android sürümüne kavuşmuş durumda. Şirketin Twitter hesabı aracılığıyla yapılan açıklamada, U11, U11+ ve U12+ modelleri için Android Pie güncellemesinin yılın ikinci çeyreğinde dağıtıma çıkmasının planlandığı belirtildi.

Bu takvimin işleyişinin ülkeden ülkeye değişebileceğini unutmamak gerekiyor. HTC Android Pie güncellemesini mayıs ayında gerçekleştirilecek Google I/O 2019 öncesinde dağıtabilecek mi merak ediliyor. Bu etkinlikte Android Pie’ın halefi Android Q ile ilgili resmi duyurunun yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER