Teknoloji

Honor VR Camera: Huawei de 360 derece kamera pazarına giriyor

honor vr camera
honor vr camera
Görsel: The Verge

Huawei de 360 derece kamera pazarına giriş yapıyor. Şirket Honor VR Camera olarak adlandırılan yeni bir ürünün duyurusunu gerçekleştirdi. Akıllı telefonlara özel olarak tasarlanan bu aksesuar Insta360 işbirliğiyle üretildi.

Huawei küçük bir top görünümündeki bu ürünün 3K fotoğraf desteğine sahip olduğunu, aynı zamanda canlı yayınlar gerçekleştirebildiğini söylüyor. Kullanıcılar, Insta360 tarafından geliştirilmiş uygulama aracılığıyla 360 derece videolarını çekip paylaşabilecekler. Bu ürün uluslararası pazarda satışa sunulacak.

honor vr cameraKameranın çözünürlüğü, Honor veya Huawei markası taşımayan akıllı telefonlarla çalışıp çalışmayacağı şu an için bilinmiyor. Yayınlanan ürün görsellerine bakılacak olursa, kamera topu üzerinde USB Type-C bağlantı noktası bulunuyor. Tüm kamera kontrolleri ise Insta360 uygulamasının sunduklarıyla sınırlı gibi görünüyor.

2017 Mobil Dünya Kongresi’nin başlamasına çok az bir zaman kaldı. Huawei bu etkinlikte yeni 360 derece kamerasıyla ilgili daha fazla bilgi verecektir. Teknoblog olarak biz de MWC 2017’de olacağız ve Huawei standında sergilenmesini beklediğimiz bu ürünle ilgili detayları aktaracağız.

İLGİLİ HABERLER