Teknoloji

Honor’dan uygun fiyatlı yeni bir tablet geliyor

honor pad x8

Honor önümüzdeki hafta büyük bir etkinlik gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Bu etkinliğin yıldızının şirketin yeni katlanabilir telefonu Magic V2 olması beklense de, başka ürünler de gözler önüne çıkacak. Söz konusu ürünlerden birisi de, Honor Pad X9 tablet olacak. Şirketin yeni tableti, resmi duyurudan önce Google Play Console’da görüldü.

Honor’un uygun fiyatlı tablet serisinin en yeni üyesi olacak olan Pad X9, kayıtlara ELN-W09 model numarasıyla girdi. Qualcomm Snapdragon 680 işlemci, 4 GB RAM, Android 13 gibi özellikleri Google Play Console’da görmek mümkün oluyor. Tabletin ekran büyüklüğü konusunda net bir bilgi verilmese de; çözünürlüğün 2000 x 1200 piksel ve piksel yoğunluğunun da 280 dpi olması ekran büyüklüğünün 8 inç civarında olduğunu düşündürüyor.

Pad X9, 2022’nin sonbaharında tanıtılan Pad X8’in takipçisi olacak. Google Play Console’a giren tabletin Çin dışında da piyasaya çıkma ihtimali oldukça yüksek. Ancak bunun için henüz resmi bir işaret olmadığını da belirtmek gerekiyor.

honor pad x9

Honor Pad X9 ile birlikte bir tableti daha tanıtacak

Honor Pad X9 ile birlikte daha üst segmentte konumlanan bir tableti daha tanıtacak. Bu tabletin Honor MagicPad adını taşıması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER