Teknoloji

Honor Pad X8 Lite Honor’un internet sitesinde görüldü

honor pad x8 lite
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Honor Pad 8 geçtiğimiz temmuz ayında Çin’de tanıtılmıştı. Tabletin küresel pazara çıkışı da yakın görünüyor. Honor Pad X8 Lite modeli şirketin internet sitesinde görüldü. Bu model tabletin daha uygun fiyatlı versiyonu gibi olsa da, biraz dikkatli bakılınca Honor Tab 7’nin yeniden adlandırılmış versiyonu olduğu anlaşılıyor. Bu da kullanıcıları Helio P22T işlemci ve eski Android sürümünün beklediği anlamına geliyor.

Tablette 9.7 inç büyüklüğünde LCD ekran bulunuyor. Bu ekran 1200 x 800 piksel çözünürlük sunuyor. Telefonun MediaTek işlemcisine 32 GB depolama alanı eşlik ediyor. Honor Pad 8’de 128 GB depolama alanı bulunduğunu düşününce ciddi bir azaltma olduğu söylenebilir. RAM kapasitesinden bahsedilmese de, 4 GB RAM’in değişmediği umuluyor.

Tabletin arkasında 5 megapiksel çözünürlük kamera bulunuyor. Ön tarafta ise 2 megapiksel çözünürlüklü kamera mevcut. Android 10’u ise Magic UI 6.1 kullanıcı arayüzü tamamlıyor.

honor pad x8 liteHonor Pad X8 Lite’a ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5100 mAh pil veriyor. Pil microUSB girişi üzerinden şarj ediliyor. Bluetooth 5.1 desteğine sahip telefonda 3.5 mm. ses jakı da kullanıcıları bekliyor.

honor pad x8 liteHonor Pad X8 Lite, Neo Mint (Yeşil) renk seçeneğiyle şirketin internet sitesinde görülüyor. Diğer detaylar ise belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER