ManşetlerTeknoloji

Honor ve Porsche Design iş birliğinin ilk meyvesi geldi: Honor Magic V2 RSR Porsche Design tanıtıldı

honor magic v2 rsr porsche design

Honor ve Porsche Design arasındaki iş birliğinin duyurusu geçtiğimiz ay yapılmıştı. Bu iş birliğinin ilk meyvesi de ortaya çıktı. Honor’un katlanabilir telefonu Magic V2’ye daha sportif bir yorum getiren Honor Magic V2 RSR Porsche Design tanıtıldı.

Magic V2 RSR Porsche Design, standart Magic V2 ile aynı donanımı paylaşıyor. Ancak telefon sadece 16 GB RAM ve 1 TB depolama alanı seçeneğiyle geliyor. Dış tasarımda ise belirgin farklar söz konusu.

Porsche Design V2, ikonik Porsche Akik Gri rengiyle geliyor ve gövde, Porsche’nin imzası niteliğindeki “Flyline” (şirket otomobillerinin tavan çizgisinin aşağıya doğru arkaya doğru eğimi) özelliğini içeriyor. Flyline tamamen agresif olmayı amaçlıyor. Magic V2 RSR’nin arka tasarımı, telefon dururken bile yüksek hızda gidiyormuş gibi görünüyor.

Kamera modülünde titanyum alaşımlı harfler bulunuyor. Honor telefonun spor arabalar gibi “fiberglas” bir gövdeye sahip olduğunu belirtiyor.

Magnezyum alaşımlı çerçevesi ve titanyum alaşımlı menteşesi sayesinde Honor Magic V2 RSR tartıda 234 gram çekiyor. Bunun standart Magic V2 ile aynı olduğunu belirtmekte fayda var.

honor magic v2 rsr porsche design

Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci bulunuyor. 6.43 inç büyüklüğünde 1080p 120 Hz LPTO OLED kapak ekranı ve 2344 x 2156 piksel çözünürlüklü 7.92 inç 120 Hz LPTO OLED katlanabilir ekranla gelen telefon, ihtiyaç duyduğu enerjiyi 66W şarj destekli 5000 mAh pilden alıyor.

Honor Magic V2 RSR Porsche Design 50 megapiksel ana kamerayla geliyor

Magic V2 RSR Porsche Design’da 50 megapiksel ana kameraya 20 megapiksel zoom kamera ve 50 megapiksel ultra geniş açılı kamera eşlik ediyor. Kapak ekranında 16 megapiksel kamera bulunuyor.

Honor Magic V2 RSR Porsche Design, Çin’de 12 Ocak’ta 15999 yuan (67685 TL) karşılığında satışa sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER