Teknoloji

Honor’un yeni katlanabilir telefonu Magic Flip bu yıl içinde tanıtılacak

honor magic flip

Katlanabilir Honor Magic Flip hakkındaki söylentiler bir süredir etrafta dolaşıyor. Şirket, istiridye kabuğu tasarımına sahip bir katlanabilir telefon geliştirdiğini daha önce açıklasa da, bunun için aceleci davranmıyor. CEO George Zhao da CNBC’ye verdiği röportajda bunu doğruladı.

Zhao, şirketinin yeni katlanabilir telefonunun geliştirme sürecinde sona yaklaşıldığını belirtti. Honor CEO’su, katlanabilir telefon pazarının geleceği konusunda son derece ümitli olduklarını da sözlerine ekledi.

Honor, katlanabilir ekranlı telefon segmentindeki en son ürünü Honor Magic V2‘yi mart ayının başında Türkiye’ye getiriyor. Magic V2, 231 gram ağırlığında ve Android 13 işletim sistemiyle geliyor. Telefonun kalbinde, Qualcomm’un en güçlü işlemcilerinden biri olan Snapdragon 8 Gen 2 bulunuyor. 

Honor Magic Flip dışında akıllı yüzük üstünde de çalışıyor

Honor aynı zamanda Honor Ring olarak adlandırılan bir akıllı yüzük üstünde çalışıyor. Şirketin genişleyen akıllı giyilebilir ürünler portföyünün bir parçası olarak tanımlanan cihaz, yapay zekâ desteğiyle sağlık takibine daha kapsamlı şekilde odaklanacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER