Teknoloji

Honor Magic 4 Ultimate Edition’ın tanıtım tarihi belli oldu

honor magic 4 ultimate edition
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Honor Magic 4 serisinin ilk üyeleri olan Magic 4 ve Magic 4 Pro modellerini kısa süre önce tanıtmıştı. Şirket bu seriye yeni üyeler eklemek için de fazla zaman kaybetmeyecek. Honor Magic 4 Ultimate Edition adını taşıyan yeni model, 17 Mart’ta Çin’de gözler önüne çıkacak.

Honor tarafından yapılan paylaşımlar, yeni telefon konusunda fikir edinmeye yardımcı oluyor. Ana kamera sensörünün Magic 4 Pro’dakinden daha büyük olduğu göze çarpıyor. Ancak şimdilik telefonun özellikleri konusunda somut bir bilgi bulunmuyor.

Çin’in sertifika kurulu TENAA’nın kayıtlarında ise üç yeni Honor markalı telefon görüldü. Bunlardan birinin Magic 4 (CMA-AN40), birinin Magic 4 Pro (VNE-AN00) diğerinin ise Magic 4 Ultimate Edition (LGE-AN20) olduğu düşünülüyor.

TENAA kayıtları henüz Honor Magic 4 Ultimate Edition hakkında fazla detay vermiyor. Ana kamera sensörünün Magic 4 Pro’dakinden daha büyük olacağı, diğer özelliklerin ise Magic 4’e yakın duracağı söyleniyor. Bu iddianın doğruluğunu görmek içinse 17 Mart’a kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER