Teknoloji

Honor Magic 4 Ultimate Edition’ın tanıtım tarihi belli oldu

honor magic 4 ultimate edition

Honor Magic 4 serisinin ilk üyeleri olan Magic 4 ve Magic 4 Pro modellerini kısa süre önce tanıtmıştı. Şirket bu seriye yeni üyeler eklemek için de fazla zaman kaybetmeyecek. Honor Magic 4 Ultimate Edition adını taşıyan yeni model, 17 Mart’ta Çin’de gözler önüne çıkacak.

Honor tarafından yapılan paylaşımlar, yeni telefon konusunda fikir edinmeye yardımcı oluyor. Ana kamera sensörünün Magic 4 Pro’dakinden daha büyük olduğu göze çarpıyor. Ancak şimdilik telefonun özellikleri konusunda somut bir bilgi bulunmuyor.

Çin’in sertifika kurulu TENAA’nın kayıtlarında ise üç yeni Honor markalı telefon görüldü. Bunlardan birinin Magic 4 (CMA-AN40), birinin Magic 4 Pro (VNE-AN00) diğerinin ise Magic 4 Ultimate Edition (LGE-AN20) olduğu düşünülüyor.

TENAA kayıtları henüz Honor Magic 4 Ultimate Edition hakkında fazla detay vermiyor. Ana kamera sensörünün Magic 4 Pro’dakinden daha büyük olacağı, diğer özelliklerin ise Magic 4’e yakın duracağı söyleniyor. Bu iddianın doğruluğunu görmek içinse 17 Mart’a kadar sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER