Teknoloji

Honor Magic 3 beş arka kamerayla gelecek

honor magic 3

Honor Magic 3, 12 Ağustos’ta resmiyet kazanacak. Ancak resmi duyuru öncesinde telefonun tasarımının, en azından bir kısmı, Honor CEO’su George Zhao tarafından ortaya çıkarıldı. Zhao, telefonun yapay zekâ yeteneklerini beş arka kamerası olduğu görülen bir cihazla paylaştı.

Telefon genel tasarımının gizlenmesi amacıyla “üretim öncesi kılıf” içinde gelse de, kamera sistemindeki beş yuvarlak sensörün varlığı hemen fark ediliyor. Arka panelde mikrofonun ve biri üstte bir altta olmak üzere iki LED flaşın bulunması da göze çarpıyor.

Telefon, Honor tarafından Weibo’da paylaşılan beş dakikalık bir videoda görüldü. Bu videoda Zhao, Çin’in ünlü Go oyuncularından Nie Weiping ve eski gazeteci Zhang Quanling’e telefonun özelliklerini anlatıyor. Kullanıcı ekrana bakarken zil sesinin otomatik olarak kısılması, Honor Magic 3’ün ilginç özellikleri arasında göze çarpıyor.

Honor Magic 3, Qualcomm Snapdragon 888 Plus işlemciyle gelecek ilk telefonlardan biri olacak. Akıllı telefonda birden fazla ana kameranın bulunacağı da daha önce Honor tarafından doğrulanmıştı. Beşli sistemde 50 megapiksel kamera, üç adet 64 megapiksel sensör ve bir adet de Uçuş Süresi sensörü ya da 2 megapiksel derinlik kamerasının bulunması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER