Teknoloji

Honor Band 6 dünya genelinde satışa sunuluyor

honor band 6

Honor Band 6 geçtiğimiz kasım ayında tanıtılmış ve Çin’de piyasaya çıkmıştı. O dönemde Huawei ve Honor’un ayrılığı nedeniyle biraz arka planda kalan akıllı bilekliğin uluslararası tanıtımı ise ocak ayında yapılmıştı. Akıllı bileklik sonunda Çin dışındaki ülkelerde de raflardaki yerini alıyor.

Honor Band 6’nın şık bir cihaz olduğu söylenebilir. Akıllı bilekliğin 1.47 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranının kenarında Honor yazısı göze çarpıyor. SpO2 monitörü ve kalp atış hızı sensörü taşıyan cihaz, entegre sensörleri sayesinde uyku ve stres takibi de yapabiliyor.

Honor Band 6’e ihtiyaç duyduğu enerjiyi 180 mAh kapasiteli pil sağlıyor. Bu pil, tek bir şarjla cihazın 10 ila 14 gün boyunca çalışmasını mümkün kılıyor.

Honor Band 6’da 10 farklı egzersiz modu destekleniyor. Yüzme egzersizinin ne kadar verimli olduğunu değerlendirebilen akıllı bileklik, kişisel kalp atış hızı bölgelerini de tespit edebiliyor. Buna ek olarak, kullanıcının unutması durumunda otomatik olarak egzersiz başlatılabiliyor.

Honor Band 6 için siyah, gri ve pembe olmak üzere üç renk seçeneği mevcut. Akıllı bileklik Avrupa’da 49.90 avro karşılığında satılacak. Honor Band 6’i 28 Mart’tan itibaren raflarda bulmak mümkün olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER