Teknoloji

Honor Android 14 tabanlı MagicOS 8.0 güncellemesi için testlere başladı

honor magic 4 pro honor magic 5

Samsung Android 14 tabanlı One UI 6 güncellemesini şimdiden çok sayıda cihaza ulaştırmış durumda. Bazı üreticiler ise Android 14 güncellemesi için kapalı beta testlerine yeni başlıyor. Bu üreticilerden birisi de Honor. Honor Android 14 tabanlı MagicOS 8.0 arayüzünün testlerine başladı.

Hâlihazırda Magic 4 ve Magic 5 serisi telefonların kullanıcıları MagicOS 8.0 testlerine katılabiliyor. Şu aşamada kapalı olarak gerçekleştirilen testin kapsamının önümüzdeki dönemde geliştirilmesi ve daha fazla modelde güncellemenin deneyimlenebilmesi bekleniyor.

Beta testleri için kayıtlar Çin’de bugün itibarıyla başlamış durumda. 14 Aralık’a kadar devam edecek süreçte hem Magic 4 hem de Magic 5 serileri için 3000, toplamda 6000 kontenjan ayrıldı.

Honor Android 14 tabanlı MagicOS 8.0’da sunulacak özellikler konusunda bilgi vermedi

Honor Android 14 tabanlı MagicOS 8.0’da sunulacak herhangi bir yeni özelliği duyurmadan kapalı beta testi için başvuru almaya başladı. Bu nedenle beta testine katılanların suya gözleri kapalı girmeyi kabul ettiği söylenebilir. Beta testinde açık aşamanın başlamasının ardından Magic 4 ve Magic 5 serileri için kararlı güncellemenin gelmesi de fazla zaman almayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER