Teknoloji

Honor 9 Lite yeni renk seçeneğiyle yeniden A101 mağazalarında

honor 9 lite a101

Honor bir yandan Honor 10 Lite gibi daha yeni modellerini piyasaya sürerken, bir taraftan da daha eski modellerini ilgi çekici kampanya, fiyat ve renk seçenekleriyle müşterilerine sunmayı sürdürüyor. 2017 sonlarında çıkan ve geçtiğimiz yıl ülkemizde piyasaya sunulan Honor 9 Lite, şimdi yeni renk seçeneğiyle A101 mağazalarına geliyor.

4 Nisan 2019 Perşembe gününden itibaren Türkiye çapında A101 mağazalarında satılacak olan Honor 9 Lite, 1.299 TL’ye satın alınabilecek. Telefon aynı zamanda A101 internet sitesi üzerinden de tüketicilerle buluşuyor.

Honor 9 Lite, standart 5.2 inç ekranlı telefonun gövdesine 5.65 inç uçtan uca FullView HD ekran sığdırmayı başarıyor. Şirketin belirttiğine göre, içinde yer alan 16 nm, sekiz çekirdekli Kirin 659 yonga set ve gelişmiş grafik işlemci ünitesi, Android 8.0 ve EMUI 8.0’ın yetenekleriyle birleşerek akıcı ve hızlı bir kullanım deneyimi ortaya koyuyor. Android telefon, 3 GB RAM ve 32 GB depolama seçeneği ile yeniden A101’de mağazalarındaki yerini alıyor.

Önde ve arkada toplam dört adet kamera taşıyan akıllı telefon, aynaya benzeyen arka yüzü ile çarpıcı bir görünüme sahip. Nano ölçekteki optik kaplama ile ışık altında parıldayan yüzeyi ile zarafeti temsil eden telefonun ön ve arka yüzündeki çift mercekli 13 MP + 2 MP kameralar, her anı eşit netlikte ve çarpıcılıkta yakalıyor. Güncellenen Güzelleştirme özelliği, portreleri ve selfie’leri optimize ederek her an en iyi şekilde görünmeyi sağlıyor.

Honor 9 Lite’ın buz grisi rengi geliyor

Telefon A101 mağazalarına yeni bir renk seçeneği ile geliyor. Gece Siyahı ve Safir Mavisi renk seçeneklerine ek olarak Buz Grisi rengi de satın alınabilecek. Yeni renk seçeneği ile cazibesini artıran telefon özellikle farklı renk tutkunlarının beklentilerini karşılayacak.

Gece Siyahı, Safir Mavisi ve Buz Grisi renk seçeneklerine sahip Honor 9 Lite, uygun fiyat seçeneği ile A101 mağazalarında 4 Nisan’dan itibaren tüketicilerle buluşuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER