Teknoloji

Honor 8C’nin fiyatı ay sonuna kadar ÖTV artışından etkilenmeyecek

honor 8c
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Honor, geçen hafta yaptığı açıklama ile ÖTV artışı ve kur dalgalanmasını fiyatlara yansıtmamak için gayret göstereceğini açıklamıştı. Marka bu sefer de, Türk Telekom işbirliği ile satılan Honor 8C modelinin fiyatının mayıs ayı sonuna kadar sabit tutacağını duyurdu.

Bu kapsamda 6.26 inç çentikli ekranı, 2 gün pil ömrü, yapay zekalı çift kamerasıyla Honor 8C, mayıs ayı boyunca da peşin fiyatına 12 ay taksitle 1799 TL fiyat etiketiyle Türk Telekom mağazalarında satılmaya devam edecek.

2019 yılını Türkiye cep telefonu pazarında dördüncü olarak bitirmeyi hedefleyen marka, her zaman olduğu gibi teknoloji tutkunlarının yanında olmaya devam ediyor. Yeni kampanyası ile Honor 8C modelini mayıs ayı sonuna kadar sabit fiyatla satacağını açıklayan Honor, bu hamlesi ile sözünün arkasında durduğunu da kanıtlıyor.

Honor 8C, 6.26 inç 19:9 oranına sahip FullView ekranı, kedi gözü tasarımı, göz yormayan ve TÜV Rheinland onaylı Göz Rahatlığı teknolojisi, 2 güne kadar pil ömrü sunan 4000 mAh yüksek güçlü pili, 13 + 2 MP çift arka kamerası ve LED flaş destekli 8 MP özçekim kamerası ile dikkat çeken bir ürün. Yüz ile kilit açma fonksiyonuna ek olarak, parmak izi okuyucu da bulunan Honor 8C, kullanıcıların güvenlik ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyor. Mavi ve Siyah renk seçeneklerine sahip Honor 8C, 1.799 TL fiyat etiketi ile Türk Telekom mağazalarında tüketicilerle buluşuyor.

İLGİLİ HABERLER