Teknoloji

Honor 70 büyük pil ve hızlı şarj desteğiyle gelecek

honor 60 pro

Honor 60 serisinin tanıtılmasının üstünden altı ay geçmiş durumda. Çinli üretici bu serinin bulunduğu aileyi yılda iki defa yeniliyor. Dolayısıyla gözler Honor 70 serisine çevrilmiş durumda. Serinin üyelerinden birinin Çin’in 3C sertifika kurulunun kayıtlarında görülmesi, beklenen duyurunun çok uzak olmadığını düşündürüyor.

Kayıtlarda FNE-AN00 model numarasıyla yer alan cihazın Honor 70 serisinin üyelerinden biri olduğu belirtiliyor. Ancak bu cihazın hangi isimle kullanıcıların karşısına çıkacağı bilinmiyor. Seride standart modele Pro ve Pro Plus versiyonların eşlik etmesi bekleniyor. Honor’un 60 serisinde sadece Pro modeli sunduğunu hatırlatmakta fayda var.

AN00 model numaralı cihazda 4800 mAh kapasiteli pilin bulunduğu görülüyor. Bu pilin 66W hızlı şarj desteğine sahip olacağı belirtiliyor. Honor 60 ve 60 Pro da aynı pil özelliklerine sahip. Dolayısıyla bu cihazın standart veya Pro versiyon olması muhtemel görünüyor. Pro Plus’ta ise daha yüksek bir şarj hızının desteklenebileceği belirtiliyor.

honor 70Dedikodulara göre, standart versiyon henüz duyurulmayan Snapdragon 7 Gen 1 işlemciyle gelecek. 120 Hz AMOLED ekran, 108 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel sensör telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Pro versiyonda ise Dimensity 8100 işlemcinin bulunacağı söyleniyor. 120 Hz ekran, 50 megapiksel ana kamera, 50 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 8 megapiksel kamera bu telefonun muhtemel özellikleri arasında bulunuyor.

Honor 70 Pro Plus ise gerçek bir amiral gemisi deneyimi sunacak gibi görünüyor. Dimensity 9000 işlemci, 100W hızlı şarj, 12 megapiksel çözünürlüklü dördüncü kamera gibi özelliklerin bu telefonda kullanıcıları karşılaması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER