Eğlence

Hitman Trilogy Xbox Game Pass’e geliyor

hitman trilogy
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Hitman “World of Assassination” Trilogy eleştirmenlerden olumlu yorumlar almıştı. IO Interactive, üçlemenin 20 Ocak’tan itibaren Xbox Game Pass ve PC Game Pass’te oyuncularla buluşacağını duyurdu.

Üçlemede 2016 çıkışlı Hitman, 2018 çıkışlı Hitman 2 ve 2021 çıkışlı Hitman 3 bulunuyor. İlk iki oyun Xbox One serisi için yayınlanırken, Hitman 3 hem eski hem de yeni nesil konsollarda oyuncularla buluşmuştu.

Hitman Trilogy’yi 20 Ocak’tan itibaren PlayStation 4 ve 5, Steam ve Epic Games Store’da bulmak da mümkün olacak. Tüm üçlemeyi sanal gerçekliğe taşıyan Hitman VR da aynı tarihte PC’ler için yayınlanacak.

Hitman 3 için duyurulan “ikinci yıl” içerikleri arasında “Freelancer” isimli oyun modu da bulunuyor. Bu mod ilkbaharda oyuncuların karşısına çıkacak. “Rocky” kod adlı yeni harita da yılın beklenen içerikleri arasında yer alıyor.

Hitman Trilogy, oyunculara sağladığı özgürlük sayesinde ciddi bir beğeniyle karşılanmıştı. Üçlemenin aldığı olumlu yorumların ardından kendi James Bond oyununu geliştirmeye başlamıştı. Projenin detayları belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER