Eğlence

En yeni Harry Potter oyunu oyunculara Quidditch keyfi yaşatacak

Harry Potter: Quidditch Champions

Harry Potter kitaplarının ve filmlerinin dünyasından çıkan pek çok oyun mevcut. Bunlara yakında bir yenisi daha eklenecek. WB Games, Harry Potter: Quidditch Champions adını taşıyan yeni oyunun duyurusunu yaptı. Duyuru açıklamasında Quidditch Champions’ın “hızlı ve rekabetçi bir çok oyunculu oyun” olduğu vurgulanırken, hem PC’lerde hem de konsollarda oynanabileceği belirtildi.

WB Games tarafından verilen bilgiye göre, oyun Unbroken Studios tarafından hazırlanıyor. Unbroken Studios, çıkışı bir süre önce ertelenen Suicide Squad: Kill the Justice League’in geliştirme çalışmalarına destek veren stüdyolar arasında yer alıyor. Unbroken Studios’un yıllardır Quidditch Champions için çalıştığı belirtilirken, bu yeni oyunun duyurusu Hogwarts Legacy’de neden Quidditch’e yer verilmediğinin anlaşılmasını sağlıyor.

Oyun için hazırlanan Sıkça Sorulan Sorular sayfasında şu ifadeler yer alıyor: “Harry Potter: Quidditch Champions tam teşekküllü ve bağımsız bir Quidditch deneyimi. Oyuncuları rekabetçi, çok oyunculu bir ortamda arkadaşlarıyla birlikte Quidditch sporuna ve diğer süpürge maceralarına dahil edecek.”

Aynı sayfada oyunu oynamak için internete bağlı olmanın gerektiği belirtilirken, Harry Potter serisinin yazarı J.K. Rowling’in Quidditch Champions’ın yapım süreciyle bir bağlantısı olmadığı ve oyunun mevcut Harry Potter film veya kitaplarının doğrudan bir uyarlaması olmadığı vurgulandı.

Harry Potter: Quidditch Champions ne zaman yayınlanacak?

WB Games, Harry Potter: Quidditch Champions’ın ne zaman oyuncularla buluşacağı konusunda henüz bir tarih verilmiş değil. Stüdyo şimdilik sadece “sınırlı” oyun testleri için kayıtları kabul ediyor. WB Games’in çatı şirketi Warner Bros. Discovery de dijital platformu Max için de yeni bir Harry Potter dizisi hazırlanıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER