EğlenceTeknoloji

Halo: Reach çok yakında PC’de oyuncularla buluşacak

halo: reach

Halo: Reach, Microsoft‘un geniş Halo koleksiyonunun klasik parçaları arasında yer alıyor. Şirket, Halo: Reach’i 2019 bitmeden PC’lere getireceğini ve bu oyunla birlikte Halo: The Master Chief Collection oyunlarını da sunacağını açıklamıştı.

Bu konudaki beta testlerini birkaç aydır sürdüren Microsoft, sonunda Halo: Reach’in PC’de dileyen herkesin erişimine açılacağı tarihi açıkladı. Oyun, 3 Aralık itibarıyla PC’de oyuncularla buluşacak. Halo: The Master Chief Collection da aynı tarihte PC oyuncularının erişimine açılacak.

Ancak Microsoft’un titiz tavrı Halo: Reach’in PC’lere gelişinin ardından da sürecek. Halo: The Master Chief Collection paketi içindeki oyunlar, kademeli olarak kronolojik bir sıra içinde oyuncularla buluşacak.

Halo: Reach PC’ye uygun olarak özelleştirildi

Microsoft, bu oyunların hepsinde PC’ye özel düzenlemeler gerçekleştirdi. Görüş açısını bilgisayara uyarlayan şirket, klavye ve fareyle pürüzsüz oyun deneyiminin sağlanması amacıyla da çeşitli özelleştirmeler yaptı.

Halo: The Master Chief Collection, hâlihazırda Steam veya Microsoft Mağaza üzerinden bir paket olarak sipariş edilebiliyor. Paket için 39.99 dolar ödemek gerekiyor. Tek başına satılan Halo: Reach’in fiyat etiketinde ise 9.99 dolar yazıyor. Halo koleksiyonunun aynı zamanda Xbox Game Pass’in bir parçası olduğunu belirtmekte fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER