EğlenceTeknoloji

Halo serisinin ilk oyunu PC oyuncularıyla buluşuyor

halo: combat evolved anniversary

Microsoft, Halo serisinin ilk oyununu PC’ye getiriyor. PC için 4K desteğiyle güncellenen Halo: Combat Evolved Anniversary, orijinal Xbox’ta yayınlandıktan neredeyse 19 yıl sonra PC oyuncularıyla buluşuyor. Halo: Combat Evolved, orijinal Xbox’ın çıkışında sunulan ilk oyunlardan biriydi.

60fps desteği, değişken saniyelik kare sayısı, yerel fare ve klavye desteği de sunulan özellikler arasında bulunuyor. Çok oyunculu modda klasik sesi kullanmak ve Spartalıları özelleştirme gibi imkanlar da oyunda mevcut.

Microsoft bir süredir Halo: The Master Chief Collection’ın tamamını PC’ye getirmek için mesai harcıyor. Combat Evolved Anniversary’nin PC’ye gelişi de bu yönde atılan adımlar arasında bulunuyor. Şirketin bu yöndeki ilk adımı kasım ayında Halo: Reach’i yayınlamak olmuştu. Bundan sonraki hamleler, kronolojik sıraya göre atılacak gibi görünüyor.

Halo: The Master Chief Collection kapsamındaki tüm oyunlar, Microsoft Mağaza’dan 110 TL karşılığında satın alınabiliyor. Halo: Combat Evolved Anniversary içinse 28,75 TL ödemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER