Eğlence

Hakan: Muhafız’ın ikinci sezonundan yeni görüntüler geldi

Netflix’in ilk Türk orijinal dizisi Hakan: Muhafız, geçtiğimiz aralık ayında izleyicilerle buluşmuştu. Kısa süre içinde dünya genelinde 10 milyon izleyiciye ulaşan dizinin üçüncü ve dördüncü sezon için onay alması da fazla zor olmamıştı. Hakan: Muhafız 2. sezon bölümlerinin yayın tarihini kısa süre önce açıklayan Netflix, dizinin yeni bölümlerine ait fotoğrafları ve fragmanı paylaştı.

Dizinin yeni sezonunda Hakan, her biri İstanbul’u ve dünyayı yok etmek için ant içmiş tam yedi Ölümsüz’e karşı mücadele edecek. İstanbul’un Muhafız’ı konumundaki Hakan, Ölümsüz’lerle tek tek savaşırken; bir yandan da Sadık Olanlar’a liderlik edecek. Leyla ile olan aşkını yaşatmaya çalışan Hakan’ı yeni sezonda hiç beklenmedik bir sürpriz de bekliyor.

Hakan: Muhafız, Netflix’in mevcut portföyündeki tek Türk orijinal dizisi. Ancak yakında bu dizinin yanına kadrosunda Beren Saat ve Mehmet Günsür gibi oyuncuları da barındıran Atiye eklenecek.

Hakan: Muhafız 2. sezon bölümlerinde oyuncuların karşısına yeni isimler de çıkacak. İlk sezonda boy gösteren Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Ayça Ayşin Turan gibi oyunculara Engin Öztürk, Burçin Terzioğlu ve Boran Kuzum gibi ünlü isimler de katılacak. Dizinin yeni bölümleri 26 Nisan’da yayınlanacak.

İLGİLİ HABERLER