Eğlence

GTA 6 fragmanı aralık ayında, peki oyun ne zaman çıkacak?

gta 6

Kısa süre önce resmi olarak doğrulandığı üzere, GTA VI (GTA 6) oyunu için resmi fragman aralık ayının başında geliyor. Ancak, oyunun ne zaman piyasaya sürüleceği hala merak konusu.

GTA 6 için çıkış tarihinin resmi olarak aralık ayında paylaşılacağı bekleniyor. Sektör içinden bazı kaynaklar, oyunun 2024’ün sonunda oynanabilir olacağını, bazıları ise oyunun 2025’in başına erteleneceğini düşünüyor. Rockstar Games’in geçmişte aldığı erteleme kararları göz önünde bulundurulduğunda, GTA 6 için 2025 olasılığı yüksek görünüyor.

GTA 6 oyununun özellikleri ve gelişimi

Rockstar Games’in kuruluşunun 25. yıldönümünde Sam Houser’ın yaptığı açıklamada, oyunun geliştirilmesinde oyuncuların desteğinin önemine değinildi. Oyunun geliştirme sürecinin pandemi nedeniyle yavaş ilerlediği ve GTA tarihinde ilk defa oynanabilir bir Latin kökenli kadın karakterin yer alacağı belirtiliyor.

GTA 6’da Bonnie & Clyde efsanesinden esinlenen iki ana karakterin hikayesi işlenecek. Miami ve çevresinde geçecek senaryonun aksiyon dolu olması bekleniyor. Oyunun, çıkış sonrasında yeni haritalar ile genişleyebilir bir yapıda olması da söz konusu. Ancak bu konuda son aşamada nasıl bir karara varıldığı henüz net değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER