Teknoloji

Griffin hâlâ AirPower’ı bekleyenlere alternatif çözüm öneriyor

Aksesuar üreticisi Griffin, yeni kablosuz şarj ünitelerini CES 2019‘da tanıttı. Şirketin tanıttığı aksesuarlar arasında iPhone ve Apple Watch’u eş zamanlı olarak şarj etmeyi mümkün kılacak bir model de bulunuyor.

Söz konusu ürün, PowerBlock Wireless Fast Charging Pad adını taşıyor. Qi kablosuz şarj teknolojisini destekleyen 7.5W gücündeki ünitenin bir yanında iPhone diğer tarafında ise Apple Watch için bir alan bulunuyor. PowerBlock Wireless Fast Charging Pad’in Apple Watch için özel alanı bulunmayan bir versiyonu da mevcut. Apple hâlâ AirPower’ı çıkaramadığı için Griffin’in sunduğu ikili çözümün önemi biraz daha artıyor.

Griffin’in yeni ürün portföyünde iki şarj ünitesi daha mevcut. Hem stant hem de pad formatında kullanılabilen PowerBlock Wireless Charging, 10W güç sağlıyor ve iPhone’u hem dikey hem de yatay pozisyondayken şarj edebiliyor. Reserve Wireless Charging Bank adını taşıyan 5000 mAh kapasiteli taşınabilir pil de telefonu kablosuz olarak şarj etmek için kullanılıyor.

Griffin yeni şarj ürünlerini önümüzdeki aylarda satışa sunacak. PowerBlock Wireless Fast Charging Pad için 79.99 dolar ödemek gerekecek. Bu ürünün sadece iPhone destekli versiyonunun fiyat etiketinde ise 59.99 dolar yazacak. PowerBlock Wireless Charging içinse 39.99 dolar ödenecek. Reserve Wireless Charging Bank ise 34.99 dolarlık fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacak.

İLGİLİ HABERLER