iOS cihazı sahiplerinin beklemiş olduğu gün sonunda geldi. Chronic Dev Team iOS 4.2.1 ile çalışan cihazların jailbreak edilmesini sağlayan greenpois0n aracının yeni sürümünü yayınladı. Peki, bu jailbreak yazılımının ne farkı var?
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

iPhone 18 Pro ve Pro Max’i Amerika’dan satın almak isteyenler için fiyatlar

Tek numarayla iki iPhone kullanmak iOS 27 ile mümkün olacak

Apple Pencil, iPhone Duo’nun iç ve dış ekranında çalışacak

iPhone 18 Pro’nun A20 Pro çipi 7 GPU çekirdeğine geçebilir

iPhone 18 Pro renklerinde son sızıntı kafa karıştırdı
Daha önce çıkan jailbreak çözümlerinde cihazınız kapandığında her seferinde cihazı bilgisayara bağlayıp jailbreak etmeniz gerekiyordu. Yeni versiyonu çıkan greenpois0n aracı ile cihazınızı yeniden açtığınızda her seferinde bilgisayara bağlayıp yeniden jailbreak etmeye gerek kalmadan kullanabileceksiniz. Bu arada cihazınızı yurtdışından getirdiyseniz ve SIM kilidi kırılmış bir şekilde kullanıyorsanız, cihazınızı iOS 4.2.1’e güncelleyip jailbreak etmeniz önerilmiyor. Çünkü güncellemeyle birlikte cihazınızın temel bant yazılımı da güncelleniyor, bu da kilit kırma işlemini etkisiz kılıyor.
Aşağıdaki greenpois0n bağlantısında gerekli olan aracı, diğer bağlantıda da iOS 4.2.1 jailbreak işlemini gerçekleştirme yollarını bulabilirsiniz.
İlgili – greenpois0n
İlgili – RedmondPie
En İyi iPhone Kılıfları
REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.
En İyi iPhone Kılıfları
REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.



