Teknoloji

Google Takvim’de ofis saatlerini belirtmek artık mümkün

google takvim

Google Takvim kullanıcıları bir süredir haftanın belli günleri için çalışma konumlarını seçebiliyor. Kullanıcılar şimdi de çalışma saatlerini Takvim’e ekleyebilecek. Yeni güncelleme sayesinde Takvim kullanıcılarının konum değişiklikleri de iş arkadaşları tarafından daha iyi şekilde anlaşılacak.

Kullanıcılar Takvim’in ana sayfasından Oluştur’u seçip Çalışma Konumları’na tıklatarak çalışma konumlarını ayarlayabilecek. Buradan bir tarih seçilebilecek ve farklı zaman dilimlerinde nerede olunduğunu belirtmek mümkün olacak.

Örnek olarak, Takvim kullanıcıları çalışma konumlarını 09:00 – 12:00 arasında “Ev” ve 13:00 – 17:00 arasında “Ofis” olarak ayarlayabilecek. Böylelikle yüz yüze toplantıları herkese uyan bir zaman diliminde ayarlamak daha kolay hâle gelecek.

Yeni Google Takvim özelliğini kimler kullanabilecek?

Yeni Google Takvim özelliğinin dağıtımı başlamış durumda. Şu Workspace paketlerinin kullanıcıları bu özellikten yararlanabilecek: Google Workspace Business Standard, Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Education Fundamentals, Education Standard, Education Plus, Nonprofits.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER